Belleza Collagen

APA ITU BELLEZA COLLAGEN?

belleza collagen
Belleza Collagen merupakan serbuk collagen  yg berkesan membantu menyerikan kecantikan luaran & dalaman wanita. Fungsi utamanya adalah mencerah dan menghaluskan kulit disamping merawat mslh dalaman wanita seperti keputihan dan lain lain. Bentuk tubuh yang diidamkan juga akan menjadi kenyataan kerana BELLEZA COLLAGEN berkesan membesarkan payudara dan punggung anda.
 
 
KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN BERBANDING PRODUK LAIN
ü  Memberi kesan positif dalam seawal 7 hari
ü  TIADA bahan terlarang
ü  Produk keluaran Muslim Bumiputra
ü  Dijamin 100% Halal
ü  Selamat Diconsume
ü  Mendapat kelulusan KKM
ü  TIADA side effect yang negatif
ü  100% menggunakan RAMUAN GRED A BERKUALITI
 
 
Macamana BELLEZA COLLAGEN ni boleh mencerahkan kulit & membantu kembalikan bentuk tubuh wanita yang menarik dengan cepat?
 
Sebab BELLEZA COLLAGEN ORIGINAL ada banyak ramuan GRED A dan herba yang husus untuk membantu merawat masalah seperti kulit kusam dan gelap, payudara dan punggung kecil , dan sebagainya.
 
Kulit yang cerah tu dihasilkan melalui supplement belleza collagen yg dibuat dari bahan berkualiti, BUKAN DISEBABKAN BLEACHING YAA seperti sesetengah produk lain. Jadi hati-hati sekiranya anda ingin membeli produk lain kerana mungkin tidak selamat pada kulit dan dalaman anda. 


belleza collagen original
Sekarang meh kita baca testimoni hakak sorang ni yang dah berjaya transformasi penampilan selepas menggunakan BELLEZA COLLAGEN
“Sejak dari usia awal remaja, saya mempunyai kulit yang sangat bermasalah. Saya sering tertekan kerana rasa tak yakin dan malu untuk keluar dengan kawan-kawan. Sehinggalah beberapa bulan lepas, ibu mencadangkan untuk menggunakan BELLEZA COLLAGEN. Pada  mulanya saya fed up, malas nak mencuba sebab sering gagal dengan produk sebelum ini.
Apa tak nya. Walaupun dah habiskan duit beribu, masalah kulit saya still ada!!
Ä      Setiap kali tengok cermin mesti rasa nak menangis
Ä      Bila kawan ajak selfie, rasa tak yakin and malu
Ä      Walaupun dah pakai makeup, tapi bila dah lama kat bawah cahaya matahari, kulit masih nampak kusam
Ä      Selalu rasa dipinggirkan terutamanya dengan kawan lelaki
Ä      Nak pakai tudung yang cantik-cantik pun tak yakin sebab kulit gelap
Ä      Dan banyak lagi yang saya alami (hanya org yang mengalami masalah kulit sahaja yang akan faham)
Saya akhirnya nekad untuk mencuba BELLEZA COLLAGEN. Saya consume supplement ni dengan disiplin pada setiap hari. Sebelum tu, saya selawat dan berdoa mudah-mudahan ini akan menjadi produk terakhir saya.
Ternyata BELLEZA COLLAGEN berkesan. Lepas beberapa hari, Masalah kulit saya  semakin pulih secara berperingkat.
Mula-mula, jerawat dah kurang naik. Merah-merah hilang. Tak lama lepas tu, parut jerawat pun slow-slow pudar. Rasa gembira tu macam nak menangis tahu tak??
 
Sel-sel kulit dah bertukar baru, so kulit muka makin cerah & kusam saya dah hilang.
Sekarang rasa dah yakin sangat bila nak keluar rumah. Kadang-kadang sampai terlupa nak pakai mekap tau. Orang kata apa? NATURAL BEAUTY giteww..
 
Sekarang kawan nak ajak selfie sampai lebam pun ON JEEE… sebab cela kat muka ni dah hilang.
INSHALLAH kalau disiplin guna, nak jadi flawless mcm org lain pun tak mustahil!”
kandungan belleza collagen


BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY ini diperbuat 
daripada bahan bahan GRED A iaitu
 
v Glutathione
v Karamel
v Mangga
v Delima
v Yogurt
v Peach
v Oligo
v Carrot
v Vanilla
v Tomato
v Kolagen
v Vitamin C
v Astaxantin
v Strawberry
v Pueraria Mirifica
 
KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN  BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY
 
Membuatkan kulit menjadi putih pinkish (kemerah-merahan)
Kulit menjadi glowing secara semulajadi
Menghaluskan liang-liang pori
Menyeimbangkan hormon wanita yang hampir menopaus
Mengelakkan jangkitan kuman pada faraj
Menyihatkan, melebatkan  dan mencantikkan rambut
Merawat masalah keputihan dan mengetatkan faraj
menghilangkan parut jerawat dan menyembuhkan masalah jerawat dari dalam
menganjal, menegang dan melembutkan kulit
Menyerikan wajah dan menghapuskan masalah kulit kusam
Mencerahkan satu badan serta tona kulit menjadi sekata
Tinggi dengan kandungan antioksidan yang dapat melambtkan proses penuaan
Membentuk serta memantapkan payudara & punggung
Menguatkan kuku & merawat masalah tumit kaki merekah
KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA DALAM BELLEZA COLLAGEN UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
 
Mengangkat & Menganjal kembali Payudara + Punggung
Menegang & Menstabil kedudukan Payudara
Menjadikan Payudara + Punggung lebih seksi mengancam dengan lurah yang ketara
Mencerah Puting & Menghilangkan kedut di sekitar payudara
belleza collagen murah
BELLEZA COLLAGEN  sesuai diambil oleh :
 
ü  Lelaki & Wanita
ü  Ibu mengandung (Pastikan bayi berumur 5 bulan dan ke atas)
ü  Ibu menyusu
TAPI….. ada tapi uolls. BELLEZA COLLAGEN  ni ada pantang larang yea. Kaum Wanita TIDAK sesuai ambil jika sedang :
 
Ä      Period (sebab masa perempuan tengah period, hormon akan mengalami perubahan sedikit, so kadar serapan bahan yang terkandung dalam BELLEZA COLLAGEN  akan menurun)
Ä      Baru sahaja selepas mengambil ubat / makanan tambahan yang lain. (jika ingin consume BELLEZA COLLAGEN ini, boleh, tetapi perlu dijarakkan pengambilannya selama 2 hingga 3 jam)
Coppp, betul ke lelaki pun boleh guna BELLEZA COLLAGEN ni? Macam tak percaya je..
 
Jawapannya, YA boleh dan sangat sesuai. Siapa kata hanya perempuan perempuan je yang perlu jaga kulit? Lelaki pun penting jugak untuk jaga penampilan diri. Haa lagi-lagi yang belum berkahwin tuu. Cuba amalkan BELLEZA COLLAGEN ni, lepastu masuk ofis. HAAA CONFIRM ramaai gegadis ofis masuk line!
belleza collagen cara makan
 Macamana cara consume BELLEZA COLLAGEN ni?
 
Cara Pengambilan Belleza Collagen sangat simple ya uolls. Just koyak sachet, dan kemam sahaja.
 
EXTRA TIPSS AND PRECAUTIONS!!
          Jangan lupa minum air suam yang banyak bagi meningkatkan keberkesanannya.
          Boleh pilih samada nak consume sebelum breakfast ataupun sebelum tidur (Kalau nak consume dua kali sehari pun okay, tiada masalah).
          Sila sila sila ELAKKAN sebarang intake yang mengandungi CAFFEIN. Kalau nak juga, pastikan ada jarak ya at least 2 hingga 3 jam
Berapa lama satu kotak boleh bertahan?
 
HAAA itu bergantung pada tahap disiplin korang! Kalau nak minum pun liat, ha sampai kesudah pun takkan habis! Tetapi kalau korang bertekad dan berazam betul betul nak ubah penampilan, minum ikut time, satu kotak boleh bertahan selama sebulan kerana ada 20 sachet dalam setiap kotak.
INGAT , waktu period tak perlu minum BELLEZA COLLAGEN ni yeaaa…. saborr siked.
TESTIMONI BELLEZA COLLAGEN

belleza collagen testimoni
testimoni belleza collagen
belleza collagen putih
belleza collagen berkesan
belleza collagen hq
belleza collagen glowing
belleza collagen selamat
belleza collagen jerawat
belleza collagen pengasas
belleza collagen cerah
belleza collagen pinkish
belleza collagen kesan
belleza collagen testimoni
belleza collagen kkm


HARGA
1 KOTAK RM95 Semenanjung

1 KOTAK RM100 Sbh Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

110

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr