Emma Maembong Bubble Soap

 
Nak Kulit Flawless Macam Emma Maembong?
 
emma maembong bubble soap
“WAJAH PUTIH MULUS, BADAN CERAH SEKATA”
Tadaaa~ Inilah rahsia Emma, Emma Maembong Bubble Soap! Excitednya kita nak share dengan uolls cara Emma jaga kulit setiap hari. Kulit lebih cerah sekata,  gebu selembut sutera dan aroma bau yg wangi buatkan anda rasa lebih confident sepanjang hari. Yang paling penting Emma Maembong Bubble Soap adalah 100% semulajadi so memang selamat klu uolls nak sabun dari hujung rambut smpai hujung kaki pon!
 
Pernah tak kena tegur kulit muka kusam, berjerawat & tak bermaya?
Nak wajah anda kembali bersih & cerah dengan EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP?
 
BUKAN HANYA UNTUK WAJAH, TETAPI UNTUK PENCERAHAN 1 BADAN!
 
ALL IN 1 Hanya Dengan Bubble Soap by Emma Maembong~
 
Jimatkan uolls? tak perlu keluar duit lagi utk beli krim itu..krim inilah.. sampai 4-5 barang. Hanya dengan Emma Bubble Soap kami bantu anda berjimat sambil sekali pakej lengkap putihkan muka & badan
Abang, kakak dan adik2 yg ada masalah kulit muka. Tak kira lelaki atau perempuan jangan segan2 nak share masalah kulit. Kami akan cuba bantu anda hilangkan jerawat, kulit kusam dengan sabun emma maembong @ femes org panggil sekarang ni “SABUN MAGIK” hihi… Gerenti tak menyesal sayangs-sayangs sekalian~
 
 
emma maembong bubble soap
Ini Luahan Hati Emma time kulit mukanya bermasalah & sehinggalah sampai dia berjumpa dgn Sabun Magic ini~
 
“Slm semua, just nk share dgn anda semua. Pernah tengok tak drama Isteri separuh masa lakonan emma dulu? Haaa memang teruk sgt muka emma masa tu. Yang anda nampak mcm flawless tu semua mekap je. Tapi hakikatnya keadaan kulit hanya emma je yg tau. Emma sampai rase nak give up berlakon sbb stress sangat dengan muka ni. Tapi michael ang cakap jangan give up. Emma waktu tu malu nak keluar jumpa org sebab muka macam ni…
Dulu kulit muka emma mmg tak ade masalah. Tiba-tiba 1 hari kulit emma jerawat naik banyak. Tak tau kenapa, Maybe allergic or hormone? ataupun x cukup tido coz kerja siang malam. Atau sebab 24 jam kena pakai makeup utk shooting? Hmm…
So, emma dah pergi jumpa doktor. Tapi masih lagi tak elok muka emma. Jerawat naik jugak. Sampai lah 1 hari emma jumpa dengan sorang hamba allah ni, dia syor kan emma cuba dulu satu sabun ni. Dengan izin allah, alhamdullilah muka emma recover. Jerawat semua mati & kering dalam masa 4 hari je!
Dan kini emma dah setuju nak kongsikan manfaat sabun ni dgn anda semua. Jadi lah produk Emma Maembong Bubble Soap . So sekarang mana2 je emma pergi @ travel, mesti takkan tinggal bubble soap emma. Sabun nilah penyelamat tau!
 
Sape2 yg nak cuba boleh try dulu okay. Lelaki @ perempuan semua boleh pakai. Sekarang pagi-pagi emma cuci muka dengan Sabun Magic ni.. untuk kulit HALuS, MULUS, SEGAR & BERSIH sepanjang hari. Parut jerawat & jeragat pun akan hilang. Anda Tak Cuba, tak tahu… dah cuba pasti suka!”
 
bubble soap emma maembong
 
 
Jom kami share sedikit kandungan dan kebaikan di dalam 
EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP aka ‘Sabun Magic’ ni
 
KEISTIMEWAAN BAHAN2 EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
Collagen
Anti aging, awet muda sentiasa
Menghapuskan garis2 halus & kedutan
Mencerahkan kulit  wajah dan 1 badan
Mengecilkan liang-liang pori
Melembab serta menghaluskan kulit
Menjadikan kulit gebu, tegang dan licin
Cocos Nucifrera (Minyak Kelapa)
Mengandungi Vitamin E yg baik utk kulit kering
Sebagai Antioksidan & Antibakteria yg membasmi jerawat + hama
Memperbaiki serta memulihkan struktur kulit
Punica Granatum fruit extract (Buah Delima)
Mengandungi kadar antioksidan yg tinggi (melebihi acai berry & green tea)
Membantu penghasilan sel2 kulit baru
Mengandungi Vitamin C yang tinggi utk pencerahan
Melindungi kulit dari sinaran UV
Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari)
Melembut dan menggebukan kulit muka
Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat
Menghilangkan kesan parut jerawat
emma maembong bubble soap
Kenapa Anda Perlu Memilih Emma Maembong Bubble Soap ?
 
Sesuai digunakan utk semua jenis kulit samada kering, berminyak @ sensitif
Mematikan jerawat2 sebelum ia sempat tumbuh melata dimuka atau badan
Membersih & menyingkirkan sel-sel kulit mati
Memberikan kesegaran dan bau wangi yang berpanjangan
Kebanyakan yang dah cuba Emma Maembong Bubble Soap dah nampak kesan seawal kurang 1 minggu & yang bestnya sabun emma juga berbau sangat harum dan menyenangkan so uolls tak perlu risau bau bdn wlupun berada diluar sepanjang hari!
 
 
emma maembong bubble soap
CARA PENGGUNAAN EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
 
Gosok sabun dimuka & badan secara perlahan. Tunggu selama 5 minit kemudian boleh cuci macam biasa. Boleh digunakan sebagai sabun mandi harian.
 
Tips pengunaan utk mendapat hasil yg cepat & berkesan
 
KULIT SENSITIVE, KERING @ BERJERAWAT: Lepas Gosok & lumur, terus cuci muka. Tak perlu biar selama 5 minit sebab kulit akn menjadi bertambah kering. Pakai macam biasa
 
KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT: Gosok Sabun dimuka & Biarkan selama 5 minit sebelum dicuci
Sabun Emma ini boleh dipakai pada badan seperti sabun biasa cumanya sabun ini lebih berkesan, dirumus khas membantu menghilangkan jerawat pada muka dan badan, menjadikan kulit lebih putih cerah, flawless & berseri-seri macam emma maembong…. Hehe.. Sebaiknya selepas pakai sabun ini, gunakan apa2 pelembab muka utk hasil yg lebih awesome.
 
Boleh dipakai 2 kali sehari untuk mendapat kesan sempurna.
 
 
TESTIMONI EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
testimoni emma maembong bubble soap
testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap
testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap
testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap

 

testimoni emma maembong bubble soap
HARGA EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
1 KOTAK RM45 Semenanjung

1 KOTAK RM50 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 



50

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr