Dewi Beauty Care

 
Uolls nak kan Kulit Putih Gebu, Lembut bila disentuh & Licin dari Cela?
Dewi Beauty Care 3 Days Whitening Effect!
dewi beauty care 4in1
APA ITU DEWI BEAUTY CARE?
Dewi Beauty Care adalah produk penjagaan pencerahan wajah yg dirumus dgn 100%
bahan natural, organik serta bebas dari bahan kimia seperti mercury, plumbum & hydroquinone. Ia bertindak memulihkan segala masalah kulit, melicin & menjadikan kulit muka 3 tona lebih cerah!
Dewi Beauty Care dihasilkan di kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practices) dan telah pun diuji secara klinikal keberkesanannya. Dewi Skincare ni Bukan produk luar ye..

Dewi Beauty Care merupakan 100% Produk Buatan Asli. Bukannya REBRANDING atau REPACKAGE~


DEWI BEAUTY CARE

✔ Tiada Pengelupasan
✔ Mengecut & Menghilangkan Jerawat
✔ Menghapuskan Jeragat
✔ Menghilangkan parut lama yg degil
✔ Memulihkan kulit yg rosak akibat salah pakai produk
✔ Menambahkan keyakinan diri



dewi beauty care
Anda mula PUTUS ASA sebab…Dah cuba macam2 Skincare, krim, cleanser, serum & mask tapi kesannya sama sahaja?? Jerawat masih bertepek di PIPI, DAGU, DAHI & bahagian lain?
Hmm…Jeragat tak payah cerita, byk bertompok2 kat pipi. Kulit pun kusam yang amat!!
Sampai uolls nak keluar rumah pon mekap walaupon gi kedai runcit?? 
padahal beli brg dapur je…
Perempuan memang akan sering rasa TAK CONFIDENT & MALU kalau ada skin problem. Dengan family sendiri pon malu, Apatah lagi klu jumpa dgn orang lain…kan?

Kaum wanita ni sanggup keluarkan duit yg banyak semata-mata utk jaga penampilan diri dan lebih SELESA  Confident bila dapat tampil dgn SEMPURNA di khalayak ramai, lebih2 lagi untuk SUAMI.
KAMI MAHU BANTU PARA WANITA YG MENGHADAPI MASALAH KULIT 
supaya ANDA lebih cantik & yakin dengan diri sendiri!

Kenapa anda perlu memilih Dewi Beauty Care?
 
Mudah 
Cara guna yang mudah & simple. Hanya Cuci Muka waktu pagi malam, Apply Toner, kemudian sapukan Day @ Night cream
Kesan Cepat 
Seawal 3 HARI anda bakal nampak perbezaan yg ketara pada wajah anda. Say Bye to Skin Problem!
Jimat & Berbaloi 
Anda tak akan percaya pd harga yg kami tawarkan dgn Kualiti Skincare Terbaik ini!
Selamat 
Telah Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & Tiada kesan sampingan


dewi beauty care skincare
Memperkenalkan Set Dewi Beauty Care penjagaan wajah terbaik, dalam masa 3 hari jerawat kecut, jeragat semakin menipis & hilang!
Tanpa perlu inject
Tanpa apa2 supplement
Tak perlu shake2
Apa yang bakal anda dapat dgn Dewi Beauty Care?
Floral Soap 50 gm
Floral Toner 30 ml
Floral Day Cream 10 gm
Floral Night Cream 10 gm
TEKSTUR DAY CREAM & NIGHT CREAM YG SUPERB!
Akak memang best la pakai day cream DEWI BEAUTY CARE ni… langsung tak melekit, Lembut & smooth je bila sapu kat muka…lps pakai, muka pun tak berminyak..dah la wangi mcm bau buah2an”  -eena

Sis, malam2 saya pakai night cream ni… bangun esok paginya kulit rase ringan & lembuuuut sangat….jerawat yg ada malam sebelumnya pun terus kecut!” -zaty
Lebih 90 testimoni kami terima dlm masa kurang 7 hari
Keberkesanan yang tinggi hampir 97%
Cara Guna yg mudah
Sesuai tanpa mengira jantina
Harga yang sgt BERBALOI
set dewi beauty care
Bahan Kandungan DEWI BEAUTY CARE diperoleh dari Extract bunga & buah-buahan

KEISTIMEWAAN DEWI BEAUTY CARE

– Kulit kusam makin berseri
-Mengecut menghapuskan jerawat
-Menghilangkan bekas parut jerawat
-Memudar & menghilangkan jeragat
-Mencerahkan kulit supaya tampak berseri
-Menghalus dan memutihkan kulit wajah
-Menjadikan tona kulit lebih sekata
-Menegang & melembutkan
-Merawat struktur kulit muka
-Kulit menjadi lebih halus mulus
-Menyingkirkan noda & bintik-bintik hitam
-Mengecilkan liang-liang pori
-Menjadikan wajah kembali berseri
-Kesan pantas terbukti selepas 3 hari
Kenapa Dewi Beauty Care Menjadi Pilihan Ramai?
✔ Tak menggelupas
✔ Tak memedihkan kulit muka
✔ Tak memeritkan kulit
✔ Tak peeling @ menipiskan kulit

☆ ADA KKM

☆ PRODUK BERKUALITI
☆ SKINCARE LARIS
☆ MADE IN MALAYSIA
☆ EKSTRAK BUNGA & BUAHAN
FAQ dewi beauty care
Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Dewi Beauty Care
 
Dewi Beauty Care ni produk apa?
Dewi Beauty Care adalah produk skincare penjagaan wajah. Dalam setiap set ada 4 item. Floral Soap, Floral Toner, Day cream & Night Cream. Semua item ni telah lulus KKM dan ia selamat digunakan.
Lelaki boleh pakai ke Dewi Beauty Care?
Semua boleh pakai dear. Samaada Lelaki, perempuan, yang berkulit sensitif, kulit berminyak & apa jenis kulit pun boleh tanpa mengira umur.
Bagaimana pula dgn pregnant mom @ yg menyusu bayi?
Pregnant mom @ menyusu juga selamat menggunakannya. Tiada masalah.
Betul ke Dewi Beauty Care ni menjadi?
So far, Alhamdulillah ramai yg memang berpuas hati dgn Dewi. Kami menerima banyak repeat order & juga feedback customer yang muka dah elok lepas pakai Dewi Beauty Care
Kesan berapa lama boleh nampak?
Seawal 3-5 hari hingga seminggu
Dewi Beauty Care Mengandungi 4 Item :
dewi beauty care floral soap

(1) FLORAL SOAP – 50GM

KKM NO : NOT150304615K

Dewi Beauty Care Floral Soap diformulasi khas dengan teknologi korea dan bahan-bahannya terdiri daripada Collagen, Vitamin C & Stem Cell yang mempercepatkan proses pencerahan kulit muka
Floral Soap membersih jauh kedalam kulit muka utk menanggalkan minyak kotoran pd wajah, melembap, mencerah disamping menegangkan kulit.
FLORAL SOAP ni memang sangat best dgn bau yang wangi, kalau uolls cuci muka, bau harumnya akan kekal utk jangka masa lama~
dewi beauty care floral toner

(2) FLORAL TONER – 30ML

KKM NO : NOT150304618K

Dewi Beauty Care Floral Toner
• Memberikan kesegaran berpanjangan pada kulit wajah
• Mengecilkan liang-liang pori
• Mengecut & mematikan jerawat
• Membunuh kuman di bawah lapisan kulit muka leher agar lebih bersih, bebas daki & memudahkan penyerapan day cream & night cream
Cuba uolls bayangkan kalau liang pori terbuka kemudian pakai cream @ bedak tanpa lapisan toner. Dah tentu bahan tersebut akan masuk kedalam kulit. Nanti akan naik lah jerawat halus, jerawat batu & segala mcm masalah kulit kerana bendasing tersebut. So uolls kena pakai Dewi Floral toner dulu. Bila toner dah menyerap baru apply cream @ bedak. Mudah kan?
dewi beauty care floral day cream

(3) FLORAL DAY CREAM – 10GM
KKM NO : NOT150304616K

Dewi Beauty Care Floral Day Cream ada SPF40 yg membantu melindungi kulit dpd sinaran UV berlebihan, mencerahkan kulit serta menjadikan kulit lebih gebu dan bersinar. Day cream turut bertindak menghapuskan parut jeragat, menjadikan kulit lebih tegang, halus bila dipegang dan awet muda
Uolls kena tau bila kena guna day cream ni utk elakkan masalah jeragat dari berulang. Kalau ada aktiviti @ bekerja luar, jadi nak tak nak, secara langsung kulit akan terdedah kepada cahaya UV
Antara 11.15 pagi sehingga 5.00 petang waktu cahaya UV sgt kuat & boleh merosakkan kulit. Pada waktu ni lah pentingnya Floral Day Cream. Tanpa perlindungan yg betul, kulit uolls akan senang berjeragat & berkedut.
dewi beauty care floral night cream

(4) FLORAL NIGHT CREAM – 10GM
KKM NO : NOT150304617K

Dewi Beauty Care Floral Night Cream adalah sebagai rawatan pada waktu mlm. Night Cream berfungsi sebagai pencerahan wajah, mengecutkan jerawat yg mula tumbuh, mengawal pengeluaran minyak dimuka, menghilangkan garis halus, kedutan, bintik2 hitam dan meningkatkan keanjalan kulit wajah.
Pada waktu malam, Pastikan anda apply FLORAL NIGHT CREAM secara nipis di muka sebelum tidur, bangun pagi esoknya kulit muka uolls akan rasa fresh, glowing & lembut . Confirm korang puas hati pakai sbb senang nak apply n kesan terus nmpak lps bangun!!
dewi beauty care floral scrub

(5) FLORAL SCRUB 
KKM NO : NOT151005902K

(Free dgn pembelian Set Dewi Beauty Care – Limited Stock)

Kebaikan Dewi Beauty Care Floral Scrub antaranya :
Membuang sel2 kulit mati & mempercepatkan pembaharuan sel baru
Menghaluskan kulit yg kasar & menggerutu
Memutih dan menjadikan kulit 3 tona lebih cerah
CARA MENGGUNAKAN FLORAL SCRUB :-
Selepas muka dicuci menggunakan Floral Soap, Gunakan sedikit Floral Scrub dan gosokkan di seluruh kawasan muka di pipi, hidung, dahi & dagu
Elakkan terkena bahagian mata
Gunakan Floral Scrub 2 @ 3 kali seminggu
cara pakai dewi beauty care
CARA GUNA DEWI BEAUTY CARE
Hanya 3 Step Mudah utk mendapat kulit CANTIK tanpa CELA
1. Cuci muka dengan bersih menggunakan Dewi Floral Soap. Kemudian lapkan wajah dengan tuala @ biarkan muka kering sendiri
2. Apply Floral Toner secara lembut keseluruhan muka menggunakan putik kapas.
3. Akhir sekali, Sapukan Floral Day Cream (Pagi) @ Night Cream (Malam) secara rata & nipis dimuka

PERHATIAN :

Kalau nak tukar skincare lama kepada Dewi Beauty Care, Rehatkan kulit dahulu (jangan pakai apa-apa krim) atleast 5-7 hari untuk pastikan kulit kembali normal & tak bercampur effect skincare
Anda Digalakkan untuk memakai Set Dewi Beauty Care berterusan selama sebulan. Kerana dalam tempoh ni, Set Dewi skincare akan merawat &  memulihkan masalah kulit anda disamping memberikan kesan glowing pd wajah jika dipakai secara konsisten

1 set tahan 30 hari atau lebih bergantung kpd penggunaan

Pregnant mom pun boleh pakai Dewi Beauty Care kerana ia tak mengandungi bahan-bahan terlarang yg merbahaya & telahpun lulus KKM



TESTIMONI DEWI BEAUTY CARE

testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care
testimoni dewi beauty care

testimoni dewi beauty care

Harga Asal
1 SET RM100 SM
1 SET RM110 SS
 
HARGA PROMO
1 SET RM80 Semenanjung

1 SET RM85 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 


90

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr