PerlaKing Serbuk Mutiara

Anda mahukan Kulit Cerah Berseri & Licin Seawal 3 Hari?
Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 Philippines!
perlaking serbuk mutiara asli
PERLAKING KINI DENGAN PACKAGING BARU, GLOW GLOW SHINE UOLLS!
Kalau uolls nak tau…Beauty Trend sekarang, Fenomena Serbuk Mutiara asli sedang Viral & hangat di pasaran!!
PERLAKING 1,000,000 MG Serbuk Mutiara Asli adalah 1 lagi Produk 
Pencerahan  Kecantikan keluaran Aurora yg sebelum ni meletop dgn produk best-seller nya Aurora Sx, Jutadara & Ibu Kapsul Mutiara
PERLAKING RAJA MUTIARA

Kenapa PERLA KING ni dipanggil raja mutiara?? Sebab ia mengandungi 100% serbuk mutiara asli yg selamat digunakan highly effective. Perla king antara produk premium di pasaran sebab dos & tahap keberkesanan dia PALING TINGGI tau uolls..
Kami Faham Keluhan Anda..
“Laahh… Patutlah supplement yg saya guna sebelum ni tak menjadi! 
MEMBAZIR je kena BERHABIS DUIT bagai…”
Hmm..Rupa-rupanya Dos yg uolls ambil tak cukup~  putihnya kemana, duit melayang!! Rugi kan?
Lalu kami ada JALAN PENYELESAIAN utk uolls yg nakkan kulit putih comeyy, licin & supplement yang telah diuji keberkesanannya iaitu Perla king dengan 100% Serbuk Mutiara Asli!
perlaking serbuk mutiara asli original

PERLA KING Serbuk MUTIARA ASLI dari laut dlm Philippines!


Bahan kandungan premium Mutiara Asli ini adalah dpd Philippines yg sangat bermutu tinggi,  bukan dari cina ya seperti kebanyakan supplement lain. Paling penting, Perla King mempunyai dos paling tinggi 1,000,000mg untuk keberkesanan maksimum tanpa ada kesan sampingan!
Uolls ada yg masalah kulit muka kering ke? Bila keluar rumah pakai foundation tapi jadi tak cantik sbb nampak bedak tu bercapuk dan tak melekat kat muka? Perla King menjadikan kulit lembab & senang nak apply mekap. Nampak cantik, rata & natural je solekan anda  ~
“Sangat2 puas hati Kak ida… before this kulit punyalah gelap. Jerawat n parut x payah cakapla memang byk. Sejak ambil PERLA KING tak sampai pun 2 minggu, dah nampak perubahan. Excited sangat ni!! Kulit yg sebelum ni kusam dah makin cerah berseri, glowing mowing je. Halus bila sentuh dan masalah kulit pon dah tak ada, yang bestnya tak payah nak pakai makeup tebal bila keluar! Jimat duit dari beli foundation mahal2. Galak sy hari2 dok selfie sebab nak tengok perubahan sikit demi sikit tiap hari! Suami & kawan2 kemain puji dan tanya pakai ape??…hehe..”

Anda juga bakal Teruja selepas menggunakan Perla king & Tak Sabar Nak Tunggu kesannya!

bahan perlaking serbuk mutiara asli

Idamkan kulit gebu, licin tak payah edit bila upload gambar kt instagram?? Pakai bedak Johnson nipis je pon dah cantik tak perlu foundation & bb cream dah? 
PERLA KING boleh realisasikan hasrat uolls!

10 Perkara Best yang akan dirasai ketika Mengambil Perla King
Merangsang pertumbuhan sel2 kulit baru dan menghasilkan collagen penyembuhan
meneutralkan radikal bebas & menyingkirkan toksik dlm bdn yg merosakkan kulit
Menghapuskan kedutan dan garis halus pada muka
Wajah kelihatan muda dari usia sebenar
Menyingkirkan ulser kulit, bintik hitam, jeragat & melasma
Memulihkan eczema, ruam & melembabkan muka
Mencantikkan kulit dgn menjadikannya licin, anjal, sihat & halus secara semulajadi
Mencerahkan kulit wajah & seluruh badan secara kekal
Mengecut jerawat menghilangkan kesan parut jerawat
Melancarkan peredaran darah dlm tubuh
Kenapa Anda Perlu Mengambil Perla King Serbuk Mutiara Asli?
Senang Diambil, Tak payah Berpantang
Kesan awal sepantas 3-7 hari
100% bahan asli & semulajadi
HALAL JAKIM, ADA GMP & PATUH kelulusan akta makanan!
Dijamin tak mengandungi RACUN berbahaya & Selamat digunakan
1 botol cukup utk penggunaan 30 hari
Cara pengambilan Yg SIMPLE > Hanya Koyakkan paket & boleh terus dimakan. Sehari 1x sahaja sebelum breakfast
perla king serbuk mutiara asli murah
Packaging Lama Perlaking Dalam Botol. Kami dah Lama Setia Dgn Perlaking!!
Dari Packing Lama Sampai Baru..
4 bahan utama dlm PERLA KING serta manfaatnya :-
Serbuk Mutiara Asli Philippine
Berkualiti premium, lebih ringan, halus serta mempunyai mineral dan kadar vitamin yg tinggi
Amat diyakini golongan bgsawan Cina berkesan sebagai bahan pencerahan, pemutihan juga kulit menjadi awet muda
Bersifat semulajadi & anti radikal bebas
Menyingkirkan & membuang segala toksin dlm badan
Menghilangkan jerawat di muka dan badan
Kesannya kulit menjadi cantik, gebu tanpa parut @ cela
Collagen Ikan Salmon
Tak menaik @ menggemukkan badan seperti collagen ikan biasa
Collagen salmon yang digunakan lebih berkualiti, antara yg terbaik dan turut digunakan oleh negara Philippine, Korea & Jepun
Menyerap lebih pantas ke dalam sel kulit dan menggalakkan penghasilan sel2 kulit baru
Mengandungi asid amino, omega 3 serta plbagai mineral yang membantu dlm menambahbaik kesihatan & kecantikan
Memudar, menghilangkan parut & menghaluskan kulit
Hyaluronic Acid Gred A
Bermineral & lebih halus
Menggalakkan penghasilan collagen dlm badan
Bertindakbalas dgn vitamin C untuk menghilangkan garis halus, kedutan, jeragat & parut dimuka
Melembap & menegangkan kulit
Grapeseed Ekstrak & Vitamin E
Sebagai antioksidan semulajadi
Menyokong composisi collagen & serbuk mutiara dalam badan sekaligus mempercepatkan kesan
Membantu menghilangkan parut
perla king testimoni

KEISTIMEWAAN PERLA KING 1,000,000 MG

 Kulit menjadi lembap berseri dalam masa 24 jam
 Menjadikan kulit lebih flawless, gebu & glowing seolah anda memakai mekap
 Kulit semakin putih kemerahan dlm masa yg singkat
 Jeragat mula pudar seawal 1 biji pengambilan
 Jerawat mengecut & muka kurang berminyak
 Parut jerawat akn perlahan-lahan pudar dan hilang
 Mengecilkan liang pori dimuka & membuang whitehead blackhead
 Kulit tegang, awet muda, cantik serta byk lagi manfaat lain
 Tak ada pantang termasuk kafein

FUNGSI HEBAT PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

 Pencerahan kulit secara semulajadi
 Melindungi dari matahari (sunburn)
 Merangsang pertumbuhan sel kulit baru
 Menguatkan folikel rambut
 Menambahkan daya ingatan
 Menguatkan antibody & daya tahan
 Mempercepatkan metabolisma badan
 Melancarkan pengaliran darah
 Mengurangkan kadar kolesterol
 Menguatkan & meningkatkan kepadatan tulang
 Melambatkan penuaan, menghalang kanser & kesan2 bahaya sinaran UV
 Memulihkan keadaan kulit seperti kulit blotches merah, zits, jerawat, rosacea, tompok kering, garis2 halus dan kedutan
 Menghapuskan parut dlm masa seminggu @ kurang
cara makan perla king
cara makan perlaking

CARA AMBIL PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

Koyakkan 1 paket & boleh terus dimakan (tak perlu bancuh)
1 paket mengandungi 3 GM
Ambil hanya 1 kali sehari sebelum breakfast (perut kosong)
Minum air putih atleast 3 liter sehari
Ibu mengandung boleh makan

Ibu menyusu boleh makan


TESTIMONI PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

testimoni perla king serbuk mutiara
Parut Jerawat Pudar dan Hilang
testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara
Kulit Lebih Cerah dan Putih Pinkish
testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara
testimoni perla king serbuk mutiara
testimoni perla king serbuk mutiara
testimoni perla king serbuk mutiara
Tiada Lagi Kulit Kering & Menggelupas, Muka Makin Lembap Berseri!


Perla King kini dgn packaging baru, lebih mudah dibawa kemana-mana!


HARGA ASAL
RM150 SM

RM160 SSHARGA PROMO
1 KOTAK RM70 Semenanjung
1 KOTAK RM75 Sbh Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
 KLIK SINI

 

90

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr