Stay Natural Mud Face

 
“Muka Kusam & Jerawat Menghilangkan keyakinan anda?”
“Anda juga nak slimkan pipi yang bulat tembam mcm kuih pau?”
 
stay natural mud face
Stay Natural Mud Face, bagaikan rawatan kecantikan spa dari rumah!
 
“Macam tak percaya, sekarang tengok cermin, pipi dah slim, tak bulat mcm dulu…Lemak bawah dagu yg dah lama nak hilangkan sekarang dah takde!! Bentuk muka pun nampak runcing” – ana, KL

“Kawan2 office semua jeles tengok kulit saya. Ramai tanya produk ape yg berkesan sangat ni??… Officemate terkejut laa…sebab dulu kulit muka saya berjerawat smpai ke sekeliling muka, sekarang semua habis lenyap. Kulit pun makin licin & cerah..Thank u Mud Face sebab buat saya lebih yakin!” – Diana, Kajang


Stay Natural Mud Face dapat mencuci & membersihkan lebihan minyak yg terperangkap di muka secara mendalam. Ia membantu menghalang jerawat daripada merebak disekeliling kulit muka disamping meruncingkan dagu

Bahan aktif semulajadinya iaitu “lumpur” menjadikan kulit muka lebih segar & sihat. Mud Face bertindak dengan menyental kotoran keluar dari kulit supaya kelihatan licin, lembap dan tidak lagi berminyak. Uolls memang kena amalkan pakai mask ini kalau nak kulit sentiasa awet muda dan licin.  Kita cerita untuk yg nakkan kulit cantik, gebu macam retis Korea gitu!
mud face kkm
DGN LUMPUR PUN KULIT BOLEH LICIN & RUNCING!

Stay Natural Mud Face Bertindak 3 Dalam 1 – Berfungsi sebagai 
MASK + SCRUB + CLEANSER

Stay Natural Mud Face adalah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR.  Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita.  Sebab tu uolls tengok kalau spa2 yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sbg salah 1 beauty treatment mereka. Dan klu anda kaki korea tegar @ salah seorang yg gila dgn produk kecantikan korea mesti confirm wajib tau bahawa penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea adalah benda yg biasa!

That’s why lah artis Korea yang dah berumur 40-50 tahun pun masih memiliki kulit yang TEGANG & GEBU kan? Haa jangan ketinggalan dengan beauty trend yg semakin popular sekarang ni, jom cecepat cuba Stay Natural Mud Face & rasai sendiri keberkesanannya!

LEBIH 1 RIBU UNIT TERJUAL SETIAP HARI~

Nak tahu..Ramai yang MENYESAL sebab tak mula guna MUD FACE dari dulu~
Tahu tapi tak endah, bila dah famous ramai yg mula mencari!
Dengan Mud Face, kami gerenti kesan seawal 3 HARI!


stay natural mud face
“MUD FACE memang best..Sapu je rasa sejuk sangat. Lepas cuci esoknya jerawat mengecut..Sampai husband tanya, aikk.. semalam nampak muka ada jerawat, harini dah hilang?? Miracle sangat sis, mask lumpur ni!” – Ateeqa, Ipoh

9 SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA MUD FACE

– Mendapat DAGU yg lebih RUNCING
– Tiada lagi DOUBLE CHIN
– BLACKHEAD & WHITEHEAD hilang
– JERAWAT di muka terhapus
– PARUT pudar seawal 24 jam
– Tona Kulit CERAH SEKATA
– JERAWAT dibelakang badan hilang dgn cepat

– Menanggalkan DAKI pada lengan, ketiak & peha
– Kulit menjadi SELEMBUT bayi

Kelebihan Stay Natural Mud face walaupun baru sekali uolls pakai dimuka, terasa kesannya. Jerawat pada kulit muka semakin mengecut.  Blackhead, whitehead & dagu berlapis makin lama makin hilang! Bukan je baik utk kecantikan kulit, Mud face juga boleh kecilkan pipi & buat dagu anda lebih runcing dan cantik terbentuk. Kulit menjadi sekata dan selembut bayi, uolls boleh say bye bye to kulit kusam~ 
Pemakaian Mud Face memberikan sensasi sejuk & nyaman bagaikan rawatan eksklusif di spa! Kaki facial n spa tentu tau mud facial & treatment quite expensive dan tak semua mampu! Sebab tulah kami keluarkan produk Mud Face yg semua org boleh guna & alami ‘your own spa treatment’ di rumah!


cara guna mud face

CARA GUNA STAY NATURAL MUD FACE

– Gunakan 2-3 Kali Dalam Seminggu
– Pastikan muka dalam keadaan bersih & kering
– Calit Mud Face sedikit kemudian sapukan secara nipis & rata pada kulit muka
– Biarkan kering dalam 20-30 minit kemudian cuci seperti biasa
– Boleh digunakan pada bila2 masa samada pagi atau malam

*Mud Face juga boleh dijadikan sebagai night cream masker
Selepas bangun tidur, cucikan muka sehingga bersih
*1 Bekas Berat 100g dan tahan 3-4 bulan penggunaan.
Stay Natural Mud Face telah mendapat kelulusan KKM : NOT150601394K


TESTIMONI STAY NATURAL MUD FACE

testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face
testimoni mud face

 

testimoni mud face
HARGA
1 KOTAK RM60 SM

1 KOTAK RM65 SS
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 

65

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr