Tati Foundation

 
Menyerlahkan Wajah Sempurna Tanpa Cela!
 
tati foundation
Anda Malas asyik nak kena touch up mekap?
Belum tengahari bedak di muka dah cair serta bercapuk?
Muka tak fresh & hilang seri??
 
Cuba Tati Foundation! Cela, garisan halus diwajah ditutup dengan sempurna, disamping merawat, mencerah dan mensekatakan tona kulit muka! Dengan perlindungan SPF50, pastinya membuatkan wajah anda kekal cerah, gebu awet muda! Tati Foundation juga tak berminyak, tak melekit malah ringan dan mudah dicuci untuk solat
 
Tati Glow White Foundation, rangkaian produk terbaru dari Tati Skincare..
Membantu mengekalkan kelembapan, menghalus, merawat kulit wajah selain berkesan menutup cela dengan sempurna. Uolls yg pernah pakai Tati skincare sebelum ni, mesti teruja dengan Tati foundation Sebab kulit uolls bakal jadi 3x ganda lebih flawless!!
 
Ia menghindarkan kulit kita dari sinaran UV berbahaya & juga melambatkan proses penuaan. Kepada anda yang tercari-cari foundation yg ada banyak kebaikan utk kulit disamping tahan seharian tanpa berminyak, bercapuk @ bersememeh walau berpeluh…. Tati Foundation lah Jawapannya!
tati foundation
Kiri Code : Natural (Sederhana cerah), Kanan Code : Beige (Cerah)
Tati Foundation Memang Best! Lepas pakai terus fefeeling cantik tau! Tapi bukan perasan, Insyaallah orang sekeliling pun akan tegur nanti! Hehehe…Nak2 lagi kalau kulit dah cantik, bersih & sihat lepas guna Tati skincare tu. Sapu Foundation ni nipis2 je pun dah cukup. Dah nampak mcm make up pro tau. Harga murah je uolls..mampu milik! Tapi teksture dan coverage dia setanding dengan foundation branded mahal2 di pasaran~ Jom cuba, Pasti puas hati!

Kandungan Tati Foundation

Spf 50
Vitamin C
Rumpai laut – Collagen
Waterbased
Arbutin
Tati Foundation Ada 2 Pilihan Warna
 
No1- Beige : Sesuai Untuk Kulit Cerah
No.2-Natural : Sesuai Untuk Kulit Sederhana Cerah
 
Sekarang Dalam Packaging Lebih Elegant!!
Ada Cermin + Span Lagi~ 
tati foundation
 
tati foundation

KEISTIMEWAAN TATI GLOW WHITE FOUNDATION

• Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• Tak berminyak & tahan lama
• Berbentuk Cecair unik yang berkrim
• Melindungi kulit muka dari sinaran UV
• Anti penuaan & juga berfungsi sebagai alas bedak
• Melembabkan kulit
• Muka tak bercapuk apabila berpeluh
• Kulit flawless & glowing serta merta selepas sapuan
• Menutup cela & parut jerawat dengan baik
• Senang dicuci serta mesra solat
• Make up tahan lebih lama
• Mengurangkan ketidaksempurnaan & garis2 halus
• Meresap serta ‘blend’ mengikut warna kulit
• Mempunyai perlindungan SPF 50

 

Tati foundation ni under tati skincare…Uolls kalau pakai tati skincare pn dh meletopssss…yg ni lagi awesome…haaa jgn tunggu lagi..Jom Cuba sekarang~
 
 
 
 
TESTIMONI TATI FOUNDATION
testimoni tati foundation
testimoni tati foundation

 

testimoni tati foundation

 

testimoni tati foundation

 

testimoni tati foundation

 

testimoni tati foundation
testimoni tati foundation
testimoni tati foundation

 

testimoni tati foundation
HARGA
1 KOTAK RM55 SM

1 KOTAK RM60 SS
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

 
 
 

60

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr