K-Colly Focus White Booster

 
RAHSIA PUTIH MERONA 1 BADAN!
 
kcolly focus white booster
K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER 
merupakan produk yang dihasilkan dari teknologi Spain & Korea yang PERTAMA kali diperkenalkan secara meluas di Malaysia. Focus white booster membantu anda merasai sensasi perubahan kulit wajah yg 3x lebih lembut, cerah berseri & bersih dalam masa sepantas 3 hari tanpa kesan sampingan!
Bangga husband Puji Kulit makin PUTIH & GLOWING!!
” Suami tegur saya, akhir2 ni kulit makin putih, badan pun makin cantik lembut saja kulit bila sentuh, kata suami lagi berseri-seri je sayang sejak kebelakangan ni abang tengok. Tuhan je yg tahu happy sungguh saya bila suami puji. Rahsia saya mestilah FOCUS WHITE BOOSTER, memang puas hati sangat2 amalkan produk ni”
 
Focus White Booster sudah menjadi pilihan ramai! 
Dan kesannya memang puas hati uolls!
Yang bestnya, focus white booster ni dalam bentuk kapsul. Telan jerr! Tak perlu bancuh2, shake2 macam supplement lain. Nak bawak ke mana2 pun senang.
 
Paling penting, tak ada kesan sampingan pada tubuh kita! Bebas bahan kimia, produk ini diasaskan dari tumbuh-tumbuhan.
 
Ye lah..Kita bukan nak cantik jerr kan! Kesihatan pun kena ambil kira. Sejak ambil Focus White Booster ni, ramai customer bagi feedback badan jadi cergas bertenaga, ini yang bestnya! Tak lesu. Nak buat ape pun rasa bersemangat je kan??
Macam orang muda!
 
 
kcolly focus white booster
“Jeling hubby layan fb, amboii dia dok tengok gadis2 muda remaja yang up gambaq selfie kiut miuttt…
Kita rasa geram….nak cubit jerr!!!
Lepas tu tengok diri sendiri…. 
Kulit dah tak secerah dulu…berjerawat, jeragat, kedut & lingkaran gelap bawah mata!
Ohh Tidakk! Padanlah hubby buat endah tak endah dgn kita~
Nak kulit cantik balik mcm time zaman anak dara tak uoolsss?
Nasib Baik Ada K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER NI, mengurangkan kesan penuaan sehingga 70 % kulit makin cantik & glowing saje. Encik hubby pulak tak berkelip tengok kita sekarang.

KEISTIMEWAAN K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER

Mencerahkan & memutih seluruh badan muka
Kulit wajah nampak lebih muda serta sentiasa cergas
Menggebu, melembap serta menganjalkan kulit
Menghapuskan jerawat, jeragat & parut jerawat
Mengurangkan tanda penuaan seperti garis halus &kedutan
Mendetoks serta memudahkan pembuangan air
Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan
 
kcolly focus white booster
FOCUS WHITE BOOSTER MEMUTIH & MENCERAHKAN 1 BADAN! 
Uolls jangan risau sebab focus white booster memang Bebas bahan kimia, Rumusannya diasaskan dari tumbuh-tumbuhan yg terbukti berkesan, halal & selamat digunakan

BAHAN2 K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER

Vitamin C
Ekstrak sakura
Serbuk mutiara
Coenzyme oil 
L-Gluta
Trenella
 
Soalan yang sering ditanya mengenai K-colly focus white booster
Q- Focus white booster ni berkesan ke?
A- Bergantung kepada hormon pengguna. Feedback & testimoni sehingga hari ini menunjukan kesan yang positif pada kulit wajah & badan
Q- Lelaki boleh guna ke produk ni?
A- Ya, Focus white booster boleh digunakan oleh lelaki & perempuan
Q- Boleh ke focus white booster diambil pada bila2 masa?
A- Kami menyarankan supaya anda mengikut waktu pengambilan. 2 biji setiap malam sebelum tidur @ 1 biji 30 min sebelum sarapan & 1 biji sebelum makan malam
 
 
kcolly focus white booster
 

CARA CONSUME K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER 

Ambil 2 biji pada waktu malam sebelum tidur dengan segelas air suam
ATAU
Ambil 1 biji pagi 30 minit sebelum breakfast & 1 biji malam sebelum dinner
Banyakkan minum air kosong sepnjang hari
Sebotol mengandungi 60 biji untuk kegunaan sebulan 
TESTIMONI K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
 
testimoni kcolly focus white booster
Nampak mcm orang lain kan?? tapi ni orang yg sama ye uolls!!

 

testimoni kcolly focus white booster
testimoni kcolly focus white booster
Lelaki pun boleh guna. Jerawat hilang & Muka makin bersih

 

testimoni kcolly focus white booster

 

testimoni kcolly focus white booster

 

testimoni kcolly focus white booster

 

testimoni kcolly focus white booster
Kulit Muka licin, lebih cerah berseri serta tak berminyak. Uolls tak nak ke??

HARGA
1 BOTOL RM115 SEMENANJUNG

1 BOTOL RM120 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

 

120

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr