Toujours Advanced

toujours advanced collagen shots
Uolls Tau tak Toujours advanced Collagen Shots ni tgh viral & hot dilaman social sbb lelaki yg guna pon boleh lihat perubahan drastik? Perubahan ape uolls tanya? Kulit pengguna yang makin sihat, glowing & tona cerah sekata! That’s what we want!
 
Kita kan selalu terdedah dgn cahaya matahari bila keluar… kadang  tak ade masa nak pakai sunblock @ tak rajin sgt nak pakai product skincare yg ada 6,7,8 item tapi uolls pon still nak kulit cantik kan?? Toujours Advanced hanya perlu koyak & minum sahaja. Dengan rasa yg sedap, sejuk, kami perkenalkan supplement mudah dimakan, transformasi kulit cantik seawal 1 kotak pengambilan~
 
Toujours Advanced Collagen Shots!
Nak cerahkan muka & seluruh badan dengan kesan jelas seawal 3 hari?!
Toujours Advanced Collagen Shots fenomena beauty + whitening collagen yg digilai ramai mencecah puluhan ribu pengguna! Siyesly, toujours memang lain dari yg lain dari segi kualiti n keberkesanan. Dengan Kualiti premium collagen gred AAA, ekstrak buah buahan & gandingan 3 makanan sunnah; Kurma, Madu dan Delima mempercepatkan kesan!! Uolls just Koyak n minum santai2 jer, tak perlu bancuh @ kemam. Mudah kan??
.
 
toujours advanced collagen shots
.

BAHAN2 TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT

– Collagen Berkualiti Tinggi Grade AAA
– Vitamin C dari ekstrak buah-buahan
– Makanan sunnah ; madu, kurma, delima
– Purasweet yg baik untuk penghidap diabetes (pengganti gula)
– Reverse Osmosis
Rasa yg sangat sedap menjadikannya collagen kegemaran ramai!
 
Toujours Advanced Collagen Shots menyerap jauh ke dlm sistem badan & berkesan seawal 3 hari untuk Kulit menjadi LICIN, bertambah ANJAL serta badan makin KURUS! Senangnya nak cantik & sihat! Kalau kita tak perasan perubahan sendiri, suami /office mate/ jiran yang akan tegur! Eh kenapa makin cantik naik seri muka? Memang patutlah Toujours Advanced jadi pilihan BAKAL PENGANTIN berbulan sebelum majlis! Senang naik seri bila naik pelamin, kulit gebu, pipi merah jambu!
Psssst, Toujour advance ni produk unisex tau, lelaki pun ramai minum! Ehh…mana boleh perempuan je kulit flawless…cik2 abang sado pun nak jugak…hehehe…Yang penting diorg semua berpuas hati masalah kulit hilang, barulah kaum lelaki paham kegunaan beauty collagen yang wanita gila2 kan!
 
toujours advanced collagen shots

FAQ TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS

Kenapa badan kita perlukan collagen tambahan?
Anda harus tahu, semakin usia meningkat penghasilan collagen dalam badan akan mula berkurang. Kulit kita tak lagi seanjal, segebu & semulus seperti waktu bayi, kanak2 dan awal remaja. Selain penghasilan collagen yg makin lambat, collagen badan kita juga byk dimusnahkan oleh kesan radikal bebas, keracunan dlm sistem badan disebabkan amalan pemakanan yg buruk, stress & kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori serta alam sekitar. Manfaat Makanan collagen tambahan mampu memperbetulkan sistem penghasilan collagen badan secara semulajadi & kembali mencantikkan kulit anda!
Apakah produk Toujours Advanced Collagen Shots?
Toujours Advanced Collagen Shots adalah minuman collagen tambahan utk kecantikan & kesihatan yg digandakan keberkesanannya dgn extract buah-buahan serta makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Ia diperbuat daripada collagen klas tertinggi gred AAA dari ikan kod, Toujours Advanced adalah yg terbaik dlm kalangannya. Ia telah tersedia dlm bancuhan yg sedap & mudah diambil, hanya koyak dan minum.
Ekstrak buah-buahan apa yg terdapat dlm Toujours Advanced dan khasiatnya?
Blueberry, Epal, Strawberry, Acai berry & Lemon. Manfaatnya terlalu BANYAK utk disenaraikan. Setiap satu penuh dgn kandungan vitamin & antioksida yg tinggi. Boleh refer dipertengahan artikel ini utk khasiatnya..

Ada pantang larang tak sekiranya mengambil toujours advanced?
Tak ada pantang larang. tapi jika anda mengambil kafein @ alkohol boleh melambatkan keberkesanan collagen. Elakkan ambil kafein/alkohol atleast 3 jam selepas mengambil Toujours
Bolehkah Toujours advanced disimpan diluar peti sejuk?
Boleh letak disuhu bilik & khasiatnya tidaklah terjejas, namun peti sejuk tempat paling baik utk menjaga khasiat toujours & ianya lebih sedap diminum sejuk! 

 Seawal usia berapa tahun boleh mula mengambil Toujours? 
Seawal usia semuda 3 tahun sehinggalah umur yg tertua. tak ada had sebab toujours adalah 100% natural tanpa bhn kimia berbahaya

Ibu mengandung/ berpantang/ menyusukan anak bolehkah mengambil toujours advanced?
Ya, Boleh diambil dan Tiada Masalah!


 
toujours advanced collagen shots

MANFAAT TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS

Dengan 3 hari pengambilan, perubahan seri wajah dpt dilihat jelas. Bibir & pipi mnjadi lebih merah jambu secara semulajadi, serta kulit tak lagi kusam
Mengecut & menghilangkan jerawat dimuka
Memudarkan kesan parut jerawat serta jeragat
Lingkaran gelap & lebam bawah mata semakin cerah + hilang dgn penggunaan berterusan
Mengecilkan liang pori2 di wajah
Kulit makin berseri (‘glowing effect’) serta cerah sekata seluruh badan
Membaiki & memperbaharui sel2 kulit mati
Menganjal, menggebukan kulit sambil mengurangkan kedutan
Kulit menjadi anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, cuba perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) & bahagian punggung
Berat badan menurun apabila metabolisma ditingkatkan dgn penggunaan berterusan
Makin hari kandungan collagen dlm badan kita berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots ternyata meningkatkan penghasilan collagen tubuh badan
 
KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS PADA KESIHATAN
Menstabilkan tekanan darah serta meningkatkan ketahanan badan
Menguatkan sendi-sendi
Membantu menyembuhkan resdung & diabetes (kencing manis)
Membantu mencegah & mengelakkan kanser
Membantu merawat & menyuci buah pinggang
toujours advanced collagen shots

Cara Pengambilan

Untuk hasil yg terbaik + terpantas disarankan ambil 2 paket sehari, namun 1 kotak boleh tahan untuk sebulan (jika ambil 1 paket sehari)
 
Cara consume hanya perlu koyak + minum, tak perlu bancuh
Sesuai & senang diambil untuk semua (terutama lelaki) yang x sukakan proses yg leceh
 
Boleh diconsume oleh ibu mengandung, yg berpantang & menyusu bayi
 
Kandungannya terdapat makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar manfaat toujours advanced collagen shots
 
Kesan yg memberansangkan tanpa apa2 kesan sampingan negatif
Bahan 100% semulajadi & tiada sebarang bahan kimia
 
Telah dijamin HALAL dari JAKIM serta ada kelulusan KKM
 
 
 

TESTIMONI TOUJOURS ADVANCED

 
 
testimoni toujours advanced collagen shots
testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots
testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots
testimoni toujours advanced collagen shots
testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots
testimoni toujours advanced collagen shots

 

testimoni toujours advanced collagen shots

 

Harga Asal
RM199 SM, RM209 SS
 
HARGA PROMOSI
1 SET RM175 SEMENANJUNG
1 SET RM180 SABAH SARAWAK

FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

185

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr