Ameyrah Skincare 4in1

ameyrah skincare 4in1
Uolls Teruja tak nak memiliki kulit licin, sehalus sutera yg bebas dari jerawat & jeragat? 
Nak kan kulit bersih, cerah gebu dan moist gitu? 
Meh bertukar kpd Ameyrah Skincare 4in1 hari ini, hanya pakai & lihat sendiri perubahan kulit wajah uolls dari hari ke hari!
APA ITU AMEYRAH BEAUTY SKINCARE 4IN1?
Ameyrah Beauty Skincare 4in1 merupakan set skincare yang terbaik untuk pencerahan & lembut pada kulit kerana…
 
Tak Mengandungi Bahan Kimia Berbahaya
Tak Menggunakan Bahan2 Berbahaya

Dirumus Dari Bahan Semulajadi

Tak Ada Paraben
Tiada Merkuri
Ameyrah Skincare 4in1 memberikan kelembapan pada kulit yang kering, rawatan pada kulit sensitif & kawalan minyak yg baik utk masalah oily skin. Krimnya boleh digunakan pada setiap bahagian badan seperti muka, tangan & kaki.
Krim Ameyrah berbau segar, tekstur tak melekit serta dingin & selesa bila dipakai. Boleh dipakai untuk semua peringkat umur sama ada Lelaki atau perempuan
 
ameyrah skincare 4in1
YEAHH… KULIT MAKIN PUTIH, MAKIN BERSIH BERSERI!!!
 
Seronok je bila jeragat n jerawat di muka makin hilang. Woww!! Kulit makin CERAH & naik seri. AMEYRAH Skincare ni betul2 berkesan mmg tak rugi cuba uolls! Dah la murah, 4 dalam 1 pulak tu. Memang puas hati sesangat n tahan lama…

 

Kalau Anda Nak Kan Skincare Yang Betul2  Efektif, Kesan cepat dan selamat, Jangan pening2 lagi nak cari produk apa kalau dah jumpa SKINCARE AMEYRAH. Kesan seawal 1 minggu je… Ramai dah cuba dan berpuas hati, anda bila lagi…

KEISTIMEWAAN AMEYRAH BEAUTY SKINCARE 4IN1

Ameyrah Skincare mampu mengurang & mematikan jerawat. Kalau ada dari kalangan uolls yg tak tau, jerawat tumbuh ni adalah disebabkan oleh sel2 kulit mati yg menyumbat pori2 kulit. Jadi ciri exfoliant pada sabun papaya ameyrah mampu menanggalkan sel2 kulit mati dan mencegah dari timbulnya jerawat dikulit muka
Ameyrah skincare menjadikan Kulit Lebih Putih & Cerah berseri. Anda tak perlu bersusah payah nak cari pemutih muka yang berkesan & selamat dipakai sebab ameyrah skincare adalah penyelamat anda! Kemampuan enzyme papain yg boleh menyingkirkan lapisan kulit luar yang rosak @ kecoklatan sebab terlalu sering terkena selaran matahari juga mampu mencerahkan lapisan kulit dibawahnya.
 
ameyrah skincare 4in1
AMEYRAH SKINCARE Pilihan No 1 Lelaki & Wanita Malaysia!
Dulu kulit muka gelap & kusam, jerawat asyik tumbuh tanpa segan silu. Officemate, kawan2 malah family sendiri pun cakap muka tak ada aura langsung. Orang pandang pun sebelah mata je. Tapi sekarang kulit makin putih, cerah n ramai yang puji kata makin cantik..ihiks
  
Nak tahu rahsia saya? Ameyrah Skincare lah yg buat perubahan besar dalam hidup saya. Akhirnya dah jumpa produk yang sesuai kenapa nak cari lain kan?

FUNGSI AMEYRAH SKINCARE 4IN1

– Membersihkan Kulit Muka
– Menghilangkan Sel Kulit Mati
– Menegang & Melembapkan Kulit Wajah
– Wajah Terasa Lebih Bersih, Segar & Licin
– Pencerahan Muka Secara Semulajadi
– Mengurangkan Garis Halus Kedutan & Penuaan
– Menghalang Kulit Wajah Dari Kesan Sinaran Uv
– Menghilangkan Flek/Noda Hitam
– Membuatkan Tona Kulit Lebih Sekata
– Mengecilkan Lubang Pori2
– Menghaluskan Kulit Wajah
– Mengurangkan Parut Jerawat & Jeragat
– Merawat Kulit Yg Bermasalah
ameyrah skincare 4in1

 

 
AMEYRAH SKINCARE 4IN1 MENGANDUNGI
 
 Beauty Soap (Sabun Betik)
Dirumus dengan ekstrak betik yg berfungsi sebagai pembersih kulit wajah  
Diperkayakan dengan vitamin C yang membantu pencerahan kulit
Sesuai digunakan sekerap mungkin
Menghindar dan mengurangkan jerawat terutama pada waktu datang bulan
 
Treatment Cream
Merawat kulit yg rosak serta menghilangkan parut jerawat
Memperbaiki sel bawah kulit dgn ramuan khas
memulihkan lapisan kulit untuk menjadikan warna kulit kembali sekata
Mengembalikan semula kelembutan & keanjalan kulit muka
melembabkan semula kulit yang kering dan berkedut
Memberikan kesegaran kepada kulit selepas terdedah kpd matahari
Night Cream (Krim Malam)
Berfungsi untuk merehatkan kulit wajah anda dgn merawat & menyegarkan semula kulit yg terdedah kepada sinaran UV pada waktu pagi
Tak melekit serta sesuai digunakan sebelum tidur
Mengandungi bahan semulajadi yang dirumus khusus kesannya utk menegangkan kulit wajah anda supaya bangun dalam keadaan kulit lembut & licin
menghilangkan kedutan disamping menghilangkan kesan parut jerawat, jeragat pada kulit
UV Cream (Krim Pemutih Semulajadi)
Membaiki kulit yg rosak serta menghapuskan jerawat & jeragat
Memulih & memperbaharui sel2 kulit
Merawat serta menjadikan tona kulit lebih sekata
Mengekalkan kegebuan kulit muka, kulit lebih anjal & lembut
Melembabkan semula kulit yang kering dan berkedut
Menyegarkan kulit sepanjang hari
 
NOTA PENTING
 
Papaya Soap@ Sabun betik  adalah keluaran Malaysia yg dirumus menggunakan ekstrak yang telah dijalankan R&D oleh makmal yg dilantik & terletak di Kulim High Tech

Treatment Cream @ krim kunyit Ameyrah skincare adalah asli dan bukannya krim yang diimport dari Thailand tetapi ia dihasilkan di Malaysia sendiri & berkualiti tinggi sangat ketara berbanding krim Kunyit yang terdapat di Thailand

UV Cream @ krim pemutih semulajadi dihasilkan melalui ekstrak bahan2 terpilih dan diyakini selamat. Dirumus bersama herba yg berfungsi menahan sinaran matahari & meratakan tona kulit wajah

Night Cream@ Krim Malam tidak mengandungi mercury & telah disahkan. Hanya mengandungi bahan semulajadi serta sel tumbuhan untuk menyegarkan kulit yg tak bermaya. Tak melekit untuk kegunaan sebelum tidur.  Inilah krim pemutih asli yang menjadi kegilaan ramai siap selalu ada customer tanya ada jual krim malam sahaja tak

TESTIMONI AMEYRAH SKINCARE

testimoni ameyrah skincare 4in1

testimoni ameyrah skincare 4in1

testimoni ameyrah skincare 4in1

testimoni ameyrah skincare 4in1
testimoni ameyrah skincare 4in1
testimoni ameyrah skincare 4in1
testimoni ameyrah skincare 4in1
testimoni ameyrah skincare 4in1
HARGA
1 SET RM120 Semenanjung

1 SET RM125 Sbh Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

120

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr