Sabun Pewitt

 
Wow!! Ramuan kayu manis & cengkih boleh kecut dan hilangkan Jerawat??!
 
sabun pewitt
Ehh..bahan2 ni pun ade tau dalam sabun pewitt…
dan kami turut mndapat respons yg banyak mengatakan pewitt soap sgt2 efektif!!
 
Haa…Uolls pernah dengar tak sabun pewitt??
 
 Ni antara feedback mereka yg dah menggunakannya….
“Wahh…memang tak rugi cuba sabun pewitt ni!!”
“tak sangka pimples yg lama tak surut ni, dah makin hilang!”
“kulit rasa lebih lembap, licin & lembut”
“Masalah kulit kusam tak jadi problem dah!”
Syukur…makin hari makin ramai pulak yg tergoda dengan keajaiban pewitt soap!! tak sangka sepantas 3-5 hari je dapat feedback positif, permintaan mmg tak payah habaq, laju je customer nak order & repeat order hihihi….
 
sabun pewitt
Kulit ada jerawat pasir, jerawat bernanah, kesan parut & bintik2 hitam??…
Tidak!!!…
 
Ishh…ni mesti kesan dari skincare yg ada bahan kimia tinggi. Kan iolls dah kata, mmg bahan organik & semulajadi lah yg paling baik untuk kegunaan kita samaada skincare ataupun supplement. Penggunaan selain daripada ini, ibarat menunggu masa je untuk terjadinya effect yang buruk pada muka sprti kulit merah2 atau menggelupas. Produk organik kesan nya lebih natural & selamat walaupun agak lambat manakala produk yg ada bahan kimia akan mempunyai kesan negatif pada tahap2 tertentu.
 
Contohnya bila stop pakai akan naik jerawat, atau kulit jadi imun. Bila maintain pun kulit kembali kusam so kena tukar produk lain. Tapi ini tak berlaku ye utk produk yg organik n natural. See the comparison?? Thats why Sabun pewitt menggunakan bahan semulajadi. Semestinya mesra alam sebab kita nak jaga kulit kan sayang2..~
Bagi yang  masih belum tau lagi, jom kami share keistimewaan SABUN PEWITT ni :
KEISTIMEWAAN SABUN PEWIT
 menghilangkan jerawat biasa & jerawat batu
 memudarkan kesan serta parut jerawat
 mencerah & memutihkan seluruh wajah
 mengecilkan liang pori2
 mengekalkan kesihatan kulit muka
 muka anda akan berasa lebih segar
 melembapkan kulit scra berpanjangan
 membuang toksik pada wajah
 menghalang pembentukan blackhead & whitehead
 mengawal minyak berlebihan dimuka
 
pewitt soap
 
 
Bahan yang diadun dalam pewitt soap adalah dirumus dari bahan yg telah terbukti sejak turun temurun dpt merawat mslh kulit bukan shja dimuka tapi klu ada parut & jerawat di badan pun boleh hilang. yang paling penting, sabun pewitt telah mndapat kelulusan KKM.
KANDUNGAN PEWITT SOAP
 Ekstrak bunga cengkih
 Ekstrak kulit kayu manis
 Ekstrak collagen
 Vitamin C
 Semua ekstrak halal
 Homemade
Bagaimana sabun pewitt memulihkan kulit anda?
Bunga cengkih = Berkesan menghilangkan jerawat biasa & jerawat batu
Kulit kayu manis = Membantu menghilangkan kesan serta parut jerawat
Collagen = Menegang, merawat kulit mati serta memulihkan kulit dari kesan jerawat
Vitamin C = Menyegarkan kulit, mencerah & menyembuh parut + lekuk2 jerawat
 
pewitt soap
   
Masalah pimples tak nak hilang ke dear?
Dont worry uollsss, gunakan SABUN PEWITT…
 
Tak sampai 2 minggu~ bukan jerawat je, parut2 hitam pun hilang..
 
Sebab apa kami claim macam ni?
sebab sabun ni mmg diperbuat dari ekstrak cengkih + kayu manis..
ia bahan semulajadi, antibakteria yg terbukti efektif untuk hilangkan kesan parut pada muka..
 
and bak kata org, kalau buat produk dgn niat nak bantu selesaikan masalah org lain, hasilnya boleh jadi luar biasa!! Kesan dari penggunaan Sabun Pewit memang best!! kalau tak, takkan dah beli, guna kemudian still repeat order lagi kan uolls? Hehehe…lagipun harga yg ditawarkan memang sangat2 berpatutan & effectnya alhamdulillah berbaloi2 dengan duit yg dilaburkan, ramai customer brpuas hati n kami teruja sangat dgn feedback terbaik camni…..hehehe ape pon semuanya dengan izin allah jua~
Testimoni pelanggan kita yg dah selesaikan masalah muka dgn sabun pewitt ni?
“Tak percaya sis, guna produk macam2 dah, mahal pulak tu….guna sabun ni masalah saya selesai”
 
Murah, Berkesan dan berbaloi. Sabun Pewitt boleh tahan sehingga 2 bulan
 
 
sabun pewitt
Cara menggunakan pewitt soap
Cara guna sangat mudah. Gosokkan sabun pewit sehingga berbuih, cuci dan gosokkan secara lembut pada kulit muka hingga sekata…biarkan sebentar kemudian bilas muka dgn air bersih.
Mudah aje kann?? Semua orang pun suka…Nak2 lagi lepas habis cuci muka, kulit rase licin n lembut je…hehehe…
Cadangan Penggunaan
Guna 3-5 kali sehari waktu Pagi, tengahari, selepas magrib @ malam sebelum tidur 
 
 
 
TESTIMONI SABUN PEWITT

 

testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt
testimoni sabun pewitt
testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt
testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt

 

testimoni sabun pewitt
HARGA
1 KOTAK RM40 SM

1 KOTAK RM45 SS
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

45

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr