VS Lip Glow

v sireh lip glow
 
Anda ada masalah bibir kering?
Bibir sering merekah ataupun luka?
Bengkak akibat bahan kimia dalam lipstick?

 

Uolls tau tak kebanyakan lipstick ada mengandungi bahan kimia iaitu lead @ plumbum yang boleh menjadi penyebab kepada kanser 
So uolls kenalah berhati-hati dalam memilih lipstick n paling bagus cari & guna lipstick yang dirumus dari bahan semulajadi

VS Lip Glow


Dengan harga mampu milik menyelesaikan semua masalah bibir anda. Warna pun cantik ikut warna darah. Ada yang pakai jadi colour pink, ada jugak yang pakai jadi colour peach. Yang penting Cantikk sgt u olls.. dan bebas bahan kimia! So, jangan risau ye untuk yg bibir sensitive pun boleh pakai.

 

 
VS Lip Glow dirumus daripada Kolagen, Virgin Coconut Oil dan Vitamin E yang menjadikan bibir lebih cantik, seksi, moist dan merah mengikut warna bibir secara semulajadi.
 
 
v sireh lip glow

 

Manfaat VS Lip Glow

Mencerahkan bibir menjadi merah kemerahan
Bibir moist sepanjang hari & nampak munggil
Menjadi penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan & darah
Memulihkan tekstur bibir, merawat bibir kering, merekah dan pecah2

Keistimewaan VS Lip Glow

Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
Warna kekal sehingga 12 jam
Simpan pada suhu bilik
Boleh dipakai pada bila-bila masa termasuk waktu tidur
Berperisa vanilla yang harum
Bebas dari bahan kimia yang merosakkan bibir
 
 

Kandungan Utama

 

Kolagen, Virgin Coconut Oil (Minyak Kelapa Dara), Vit E, Jojoba Oil, Sunflower Seed Oil, Beeswax
 
 
v sireh lip glow
 
VS Lip Glow yang sangat mabelesss!
 
Lain orang, lain keserlahan colour dia….Merawat sambil mencantikkan bibir tanpa bahan kimia

 

VS lip glow dirumus dari bahan yang natural & bebas dari kimia
A perfect lip balm for uolls!
Berperisa vanilla yang mengasyikkan & mengikut warna darah memberikan anda colour yang natural
 

 

Nak guna bahan natural & nak nampak natural? Ingat VS lip glow!

 

Bibir yang menggelupas pun boleh jadi lembut & moist dengan Vs Lip glow. Pada yang ada masalah bibir sensitif, memilih VS Lip Glow adalah solusi yang baik!!
 
 
v sireh lip glow

 

Cara Guna VS Lip Glow

 

Oleskan VS Lip Glow pada bibir secara rata
Sapuan secara nipis sudah memadai untuk bibir lebih cantik terserlah
Bila2 sahaja boleh pakai Lip Glow

Pagi, petang, siang malam ok.. Sape belum beli VS Lip Glow ni memang kena cuba, mesti akan jatuh hati!

 

Sebelum tidur oleskan VS Lip Glow dekat bibir dulu yer.. Bangun esoknyer lembut dan moist jer bibir tu nanti. ^_^
 
 

TESTIMONI VS LIP GLOW

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow
testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

testimoni v sireh lip glow

 

 

testimoni v sireh lip glow
Harga :
RM29 SM
RM32 SS

 

CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

29

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr