Juwita Foundation

 
Anda pernah dengar tak foundation yg berasaskan air?? 
Ya! Juwita foundation adalah water-based foundation.  
 
juwita foundation
 
Ehh?? Apa tu? 
Ok, bagi yg first time dengar, meh kami nak bagitau uolls water-based foundation ni ialah foundation yg mudah dicuci & mesra solat…
 
Ingat Juwita Foundation, ingat CANTIK + SENANG DIPAKAI!
 
Juwita Divine Sexy Foundation adalah produk yg dirumus dari bahan2 semulajadi yg menyerlahkan kulit agar kekal cantik & berseri.
 
Foundation ini dibuat dari ekstrak seaweed, biji anggur & juga ekstrak limau. Ia mengandungi banyak manfaat kpd kulit disamping kaya dengan kolagen yang berfungsi sebagai anti-aging. Selain itu, Juwita foundation juga mengandungi SPF50 yg sangat sesuai digunakan oleh lelaki & wanita Asia (Malaysia khususnya) yg banyak terdedah kepada sinaran matahari berlebihan yg merosakkan kulit wajah.
 
kandungan yang digunakan untuk membuat foundation ini 100% Bebas bahan kimia & menggunakan bahan semulajadi..
 
Juwita Divine Sexy Foundation
 
 
Anda Ada Masalah2 seperti diatas ni??
 
Ok, jom kita nak kongsikan kepada anda tentang keistimewaan & kebaikan menggunakan Juwita Divine Sexy Foundation. Lepas dah tau & cuba sendiri nnti, confirm hilang semua masalah ni. dan uolls bukan beli sekotak je, malah mungkin 2 atau 3 kotak, nak buat simpan stok kan…
 

Keistimewaan Juwita Divine Sexy Foundation

 
ღ Hanya 1 tone warna & sesuai untuk semua jenis kulit 
(berminyak, kering, kusam boleh pakai)
ღ Juwita foundation menyerap dgn pantas dan blend ikut warna kulit si pemakai
 Tak berminyak serta tahan sehingga 18 jam (Tak cair)
 Tak bercapuk @ ‘cakey’ walaupun selepas penggunaan yg lama
 Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV
 Merawat dan meredakan untuk yg ada masalah kulit (eczema)
 Merangsang pertumbuhan sel kulit baru
 Anti-aging + bertindak sebagai krim siang
 Water-based & boleh bawa solat (wudhuk friendly)
 Senang dicuci dan mesra solat
ღ Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka
ღ Kulit lebih moist & foundation tidak pudar @ comot walaupun berpeluh
ღ Menjadikan kulit berseri hanya dalam tempoh 5-10 minit selepas penggunaan
ღ Mengecilkan liang pori2
ღ Menutup cela & parut jerawat di muka dgn serta-merta
ღ Kulit lebih glowing & “flawless” selepas sapuan pertama
ღ Boleh digunakan untuk kulit sensitive
Juwita Foundation ini amat sesuai untuk mereka yg selalu terdedah kepada sinaran matahari dlm tempoh lama, yang bekerja tak tentu masa, dan juga yang sering aktif bersukan
Haa…Banyakkan keistimewaan & kebaikan Juwita Divine Sexy Foundation ni?? 
 
juwita foundation
Ok, bagi yang nak tau dgn lebih lanjut, kami turut sediakan soalan yang sering ditanya pelanggan seperti di bawah nie, jadi anda akan lebih jelas tentang info Juwita Divine Sexy Foundation…
 
 

FAQ JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION

Apakah Kandungan didalam Juwita foundation
Juwita divine sexy foundation mengandungi Rumpai laut (Collagen), SPF50, Vitamin C, Grape seed extract, Lime extract, Water based
 
Berminyak tak muka bila pakai Juwita foundation?
Tidak berminyak. Kalau anda rasa berminyak, boleh sapu secara nipis di muka
Lepas pakai Juwita foundation, tak pakai bedak compact boleh ke?
Boleh sangat! Sbb bila dah pakai Juwita foundation, tesktur di muka akan jadi seperti pakai bedak dan ianya tak menyebabkan muka berminyak. So, tak pakai compact powder pun tak apa..
  
Betulkah produk ini boleh menghilangkan jeragat?
SPF 50 yg ada dalam Juwita foundation berkesan menyekat pembentukan jeragat yg baru. Sungguh pun begitu, disebabkan Juwita Divine Sexy Foundation adlh treatment foundation,  penggunaan secara konsisten (berterusan) adalah perlu untuk membantu mengurangkan kesan jeragat sedia ada.
Saya pakai produk lain pun tapi jeragat masih ada, jadi adakah foundation ni sama seperti produk2 lain di pasaran?
Jeragat memang tak boleh hilang secara serta-merta kecuali dengan penggunaan treatment laser yang amat mahal kosnya & tidak semua org mampu. Jadi, kami sarankan penggunaan juwita foundation yg mampu milik & kesannya berlainan dgn produk lain untuk membantu menghilangkan masalah jeragat anda
Juwita Divine Sexy Foundation boleh tahan untuk berapa lama?
Sebulan setengah (bergantung pada kekerapan penggunaan)
Bolehkah saya mencampurkan produk lain dgn Juwita Divine?
Boleh, Tiada masalah.
Bagaimana cara menggunakan Juwita Divine yang betul?
Sapu secara rata pada muka selepas memakai moisturizer. Juwita foundation Berfungsi seperti pelindung (shield) kepada kulit luar muka dpd dicemari habuk, kotoran udara & sinaran UV
Adakah SPF 50 dalam Juwita foundation dapat membantu mengatasi masalah jeragat?
Ya itulah fungsi utamanya
Perlukah saya berpantang dari sudut pemakanan ketika penggunaan produk ini?
 Tak perlu berpantang kerana Juwita Divine bebas dari kandungan bahan kimia & telah pun diluluskan oleh KKM (Selamat dipakai)
Berapa kali penggunaan Juwita Divine yg disarankan?
Juwita Divine boleh digunakan setiap kali selepas mencuci muka iaitu pada waktu pagi, tengahari & petang (lebih kurang 3 kali sehari)
 
 
Juwita Divine Sexy Foundation
 
Cara Menggunakan Juwita Foundation
 
Cuci muka sehingga bersih, setelah kering sapukan sedikit moisturiser
 
Kemudian Calitkan sedikit Juwita foundation 

 

menggunakan span & ratakan secara nipis dimuka

Siap!! Kini anda sudahpun sedia utk keluar rumah dgn confidentnya! ^_^ 
 


TESTIMONI JUWITA FOUNDATION

 
testimoni juwita foundation
testimoni juwita foundation
testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation
testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation
testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation

 

testimoni juwita foundation
HARGA
1 KOTAK RM45 SM

1 KOTAK RM50 SS
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

 

49

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr