Izeara 6 Inch Serum

WOAH, ENOT BERJAYA KURANGKAN BERAT 28 KG DALAM 35 Hari je?
 
Uh-Maay-Zing!
 
izeara 6 inch body serum
Seriously macam tak percaye je kan, hanya sapu2 je pon boleh kurus…
ye ke? Ke gimmick aje?
 
Enot sendiri dah buktikan Izeara 6 Inch Serum ni memang Powerful & Berkesan…
 
Kenapa diberi nama Izeara 6 inch serum?? Sebab pinggang uolls bakal kurang 6 INCI hanya selepas 48 jam penggunaan izeara serum ni!! Haa…eksited tak??
 
Ada desas desus n khabar angin kata enot turun berat sebab sakit. Bukan sebab sakit yunk. Enot guna ubat kurus, dia sihat je tau… Nak tau berat badan Enot yang daripada 125kg now dah berkurang jadi 97kg dalam masa 35 hari je hokehh..
 
tudiaa!! semua dok tanya2 enot & excited nak tau dia pakai produk apa kan??
 
Jom kita reveal produk yg Enot guna… sebelum meletop produk ni, ramai artis yg dah guna tau…Tak baek la kan dok kurus sensorang, selfish namanya tu… sebab tulah Enot nak kongsi dgn kita semua rahsia dia kurus dalam masa singkat & yg pastinya BUKAN SEBAB SAKIT seperti yang digembar-gemburkan media ..
izeara 6 inch body serum

IZEARA 6 INCH BODY SERUM

Formulasi Serum menggunakan Garcinia Cambogia yang Pertama Di Asia
Izeara 6 Inch Body Serum adalah serum yang diformulasikan dari Garcinia Cambogia untuk perlangsingan badan yg lebih efektif. Selain keberkesanannya, pemakaian Serum ini yg tak panas & tak melekit juga menjadi satu keselesaan kepada pengguna.
 
Bagi yang rase susah nak telan ubat mcm kanak2 rebena @ tak disiplin minum collagen tu jangan bimbang, coz serum ni tak perlu bersusah-payah pun nak pakai…Tinggal sapukan sahaja pada bahagian yg ingin dikurangkan lemak. ^_^
 
APA? SAPU JE? 
Ye yunk hanya perlu sapu je… Mudah kan?

Antara keistimewaan Izeara 6 Inch Serum :

Dirumus menggunakan Formulasi Stem Cell
Izeara Serum 100% Tiada bahan kimia
Izeara Serum 100% Tidak Mengandungi Paraben
Keberkesanannya terjamin mampu mengurangkan 6 Inch dlm masa 48jam
Mengurang + menghilangkan parut serta selulit2 baru dan lama
Membakar lemak, membentuk s-line dan menjadikan badan yg ramping
Bila disapu, Izeara serum ni tidak akan mendatangkan masalah sebab ianya x panas, x melepuh & x berbau kuat seperti serum pengurusan badan yg lain..
 
So, anda boleh je pakai bila2 masa & dimana saja tanpa teragak-agak @ risau org lain akan rasa terganggu. Tak adelah time kat rumah je boleh pakai…
izeara 6 inch body serum

FAQ IZEARA 6 INCH BODY SERUM

BETUL KE PRODUK NI MEMANG BERKESAN??

Enot mula2 pun macam korang jugak tau, macam caye tak caye je serum ni boleh berkesan..
 “SAPU JE BOLEH KURUS KE?” Ini soalan pertama enot sebelum guna Izeara serum & akhirnya yakin untuk terus menggunakan produk ni….. Mana tak uolls, dah turun 28 KG tak kan ragu2 lagi kan?? Lepas enot guna selama 35 hari, Alhamdulillah sangat teruja & bersyukur  tak sangka Izeara 6 Inch Body Serum betul2 berkesan & super power… Kak enot bagi 5 STAR dekat produk ni..
Apa bahan yang digunakan dlm Izeara 6 inch body serum?

Izeara 6 Inch Body Serum adalah Produk LOSYEN @body SERUM yg PERTAMA menggunakan Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain. Kami kata produk yg pertama sebab ia adalah SERUM GARCINIA..bukan pil tau..pil yg ada garcinia memang dah berlambak di pasaran
Garcinia cambogia ni popular di german di kalangan ahli farmasi disebabkan keberkesanannya utk boostkan proses pembakaran lemak dgn pantas….
           
Adakah Izeara Serum lulus KKM?

YA..Izeara serum telah mendapat kelulusan KKM
KKM NO : NOT140803635K
Bolehkah Izeara serum digunakan oleh ibu mengandung, menyusukan bayi @ yg sedang berpantang?

BOLEH digunakan. Tiada kesan sampingan
**Untuk Ibu mengandung, boleh digunakan disemua tempat kecuali muka & perut
 
Produk Ini boleh digunakan di muka?

TAK BOLEH. Izeara serum boleh disapu di seluruh badan kecuali muka.
Leher juga boleh disapu untuk menghilangkan double chin/lemak bawah dagu.
Izeara 6 Inch Body Serum ni ada rasa panas tak?

Memang tak panas langsung…rasa suam2 pada kulit pun tak ada. Sesetengah slimming lotion akan rasa panas n pijau…Izeara ni memang best pakai sebab tak rasa panas!
Boleh jadi gatal2 tak bila pakai?

Tiada rasa gatal2 @ miang. Hanya bau wangi ekstrak limau yang sangat2 best
izeara 6 inch body serum
Enot Ditemuramah Media – Kurus dengan Izeara Serum
PENGGUNA IZEARA SERUM KURANG 8KG DALAM 14 HARI  
 
“Dah mencuba macam2 produk kurus tapi yg orang kata betul2 menjadi sekarang ni pun susah nak jadi, dah guna macam2 losyen, yang makan ke, apa semua dah cuba, tapi hampehhh..
Lepas member rekemenkan Izeara 6 Inch Body Serum ni mmg macam tak percaya sbb…
– Tak rasa panas atau pijau pd kulit langsung,
– Tak oily mcm losyen kurus lain.
– Bau yang sangat2 fresh menaikkan mood bila cium
(takde bau mcm perfume tak sedap atau minyak angin, coz produk ni 100% dari Ekstrak Alami)
– tak ada langsung rasa gatal2 @ miang. Memang rasa macam tak pakai apa2 (no discomfort)
Yang paling rase tak percaya, time timbang lepas 2 minggu je guna,
WOW seriusly 12 kg turun tanpa diet teruk2 atau ubat slimming lain!! 12 KG UOLLS..
Sapu2 manja sambil tengok tv je dah boleh turun berat!! Excited n mmg 5 star bagi dekat company Izeara sbb keluarkan produk Superb ni….Izeara Serum terbaekk!!”
izeara 6 inch body serum

Cara Penggunaan

1. Picitkan Izeara 6 Inch Serum ketapak tangan
2. Sapukan Ia di bahagian yang ingin disingkirkan lemak
3. Untuk kesan yg pantas, sapukan Izeara serum 3-5 kali sehari
4. Disarankan guna selepas makan, mandi & sebelum tidur
5. Digalakkan pakai bengkung/korset (jika ada) utk kesan maksimum 



TESTIMONI IZEARA SERUM

 
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
testimoni izeara 6 inch body serum
HARGA PROMO IZEARA 6INCH SERUM
1 BOTOL RM65 SM
1 BOTOL RM70 SS
 
 
HARGA PROMO
IZEARA BODY TALK WHITE SLIM 4IN1

(IZEARA SERUM + 2 SLIMMING JUICE + FREE SOAP)

1 SET RM120 SM
1 SET RM125 SS
 
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

70

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr