Beauty Secret Shalicious

 
Uolls pernah tak jadik mangsa produk yang tak berkesan? 
Pernah makan supplement kecantikan tapi tak nampak apa2 perubahan??
beauty secret shalicious
 
“My secret is yours now….what secret?”
 
Hanya Beauty Secret Shalicious….
Setia pada yg ini dah cukup buatkan uolls jatuh cinta dengan kulit sendiri bila bangun pagi setiap hari. Uolls nak tak?? Badan sihat, kulit semakin cerah, makin moist. 
I Love Beauty Secret..Murah, Berkesan & Mudah Dimakan adalah apa yang ingin kami bawakan kepada anda..
 
“memey tak cari hok lain doh”
 
Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! Hanya Beauty Secret yang jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!
 
And Beauty Secret Shalicious bukan setakat untuk kecantikan semata-mata uolls, Beauty Secret bermanfaat untuk kesihatan sekali. Kalau tak sempat lunch sampai ke petang pun jangan risau sebab anda akan still cergas buat kerja. ^_^ 
 
beauty secret shalicious
 
Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! 
Shalicious – Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)
Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil
 

Kandungan Beauty Secret

Collagen
Ekstrak Biji Anggur
Strawberry
Roselle
Vitamin c
Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.
Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah + menggantikan collagen semulajadi dalam  badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia & gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. klu ada kedut2 dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So mmg dah masuk tahap wajib klu uolls nak maintain gorgeous untuk ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.
 
 
beauty secret shalicious
Produk yang semakin rancak diambil dikalangan pengguna, ‘serbuk putih berseri’!
Kalau uolls nak putih gebu…lembut je kulit, jom try beauty secret!
 terlalu best kesan dia ^_^
 
Kena alami sendiri syg2 macam mana berkesannya produk ni. Mesti uolls akan jatuh hati!!
 
Syg2 ade tak yg ade masalah eye bag & lingkaran gelap bawah mata?
 
Rumusan collagen & fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur,  strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yg efektif dalam mengekalkan struktur & kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.
Bila umur semakin meningkat, kedut2 dimuka dan jeragat yg sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat & meratakan warna kulit.
Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing & cantik berseri!
 
beauty secret shalicious 

 

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS

Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
Mematikan masalah jerawat dimuka
Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
Menyekatakan tona kulit
Melambatkan proses penuaan (anti aging)
Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
Memudar dan menghilangkan jeragat
Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Beauty Secret

Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan
Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…
 
 

TESTIMONI BEAUTY SECRET

 
testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious
testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious
testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious

 

 

testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious

 

testimoni beauty secret shalicious
testimoni beauty secret shalicious
HARGA
1 KOTAK RM55 SM

1 KOTAK RM60 SS
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

 

60

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr