Nour Ain Skincare

Kepada uolls yg baru nak mencuba Nour Ain Skincare akan rasa 
sangat berpuas hati, confirm tak pandang brand lain dah!
Nour Ain Skincare
Uolls ni nak habaq dlm ramai2 customer Nour Ain skincare, mmg rare sangat kami nak dapat komen yg negatif, 8 dpd 10 customer akan bagi feedback positif lepas 5 hari penggunaan yang majoritinya kulit bertambah cerah n pimples gone!
 
Haaa…uols nak tak kesan macam ni?!!

P/s : Admin ‘cantik belaka’ pun pakai nour ain skincare hokehh…nampak tak produk ni mmg awesome & mabelesnye?! ^_^

n sidenote, seriously admin mmg happy sgt la dgn pengasas produk nourain skincare ni, nmpak dia mcm betul2 nak tolong selesaikan masalah kulit customer bukan just nak kaut untung je…plus produk ni admin bagi 5 bintang sbb berkesan chu olls!! 
kene cuba tau!


model Nour Ain Skincare
 

Kenapa ramai wanita memilih Nour ain skincare 

diantara produk lain di pasaran?

 
 Nour Ain Beauty Care ialah Produk yang dikilangkan di Malaysia. Kilangnya berlokasi di Tikam Batu, Kedah
 Nour Ain Beauty Care merupakan produk tempatan (Malaysia) yg beragama Islam, produk diyakini Bersih lagi HALAL
 Nour Ain Beauty Care telah mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
 Dirumus dpd HERBA2, VIRGIN COCONUT OIL, OLIVE OIL & LEMON CITRUS (Tak terkandung bahan yang merbahaya)
 100 % Jaminan tak berlaku pengelupasan pada kulit muka!!
 Formula sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
 + JERAWAT
 + JERAGAT
 + KULIT KUSAM
 + KULIT KERING
 + KULIT GELAP
 + PARUT
 + BEKAS JERAWAT
 Boleh digunakan oleh LELAKI & WANITA
 Kesan positif sepantas 3 HARI, majoriti 5 HARI, dan secara purata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan
 Harga Mampu milik, berpatutan dan anda akan berpuas hati walaupun hanya dengan penggunaan 1 set. 1 set boleh tahan selama satu setengah Bulan
 
 

Apa yang ada dalam Nour Ain Skincare?

Nour Ain beauty soap
 
1) NOUR AIN BEAUTY SOAP
– Berfungsi untuk membersihkan kulit muka
– Membuatkan kulit muka bertambah gebu & lembut
– Penggunaan secara konsisten akan menyingkirkan segala jeragat & jerawat
– Membersih jauh ke liang2 roma untuk membuang sel kulit mati diwajah
– Kawal penghasilan minyak dan melamin supaya kulit cerah berseri
– Boleh digunakan oleh lelaki & wanita, remaja mahupun dewasa.
 
CARA GUNA : 
Cuci muka 2x sehari (pagi dan malam)
 
Nour Ain uv foundation
 
2) NOUR AIN UV + FOUNDATION (DAY CREAM)
– Dirumus dengan bahan2 natural
– Berfungsi untuk mencerahkan kulit, perlindungan khusus UVA + UVB membuatkan kulit wajah lebih lembut, glowing, mulus, gebu & cerah secara natural
– Berfungsi sebagai alas bedak
-Memperelokkan struktur kulit secara mndalam
– Sesuai untuk semua jenis kulit
 
CARA GUNA
Calit sedikit krim & Ratakan keseluruh muka @ bahagian yg perlu pada waktu siang (pagi & petang)
Nour Ain night cream
 
3) NOUR AIN NIGHT CREAM
– Sangat efektif untuk meredakan, memudar & menyingkirkan jerawat serta jeragat. Ia juga bertindak sebagai anti kedutan
– Membantu masalah pori terbuka dengan mengecilkan liang pori, menghilangkan blackhead, whitehead serta cela di muka
– Menghilangkan garis2 halus, kulit kusam & tak rata, tompok2 gelap dan masalah lain.
– Tidak akan berlaku pengelupasan utk kulit normal
 
CARA GUNA
Sapukan krim secara nipis pada kulit muka & leher (malam sahaja)
Nour Ain toner
 
4) NOUR AIN FACIAL TONER
– Nour ain facial toner membantu menyingkirkan bintik hitam disamping menyegar & menghaluskan kuit muka, ia juga dirumus utk mengecilkan liang pori serta mendinginkan kulit wajah
– Toner nour ain membersihkan kulit wajah dpd kotoran dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit utk merawat disamping mengembalikan kelembapan kulit wajah.
 
CARA GUNA
Semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah selepas mencuci muka dengan nourain soap & ratakan dengan kapas muka sebelum mengunakan Night cream @ UV Foundation
 
 
 
Nour Ain Serum
 
5) NOUR AIN VITA – C SERUM
– Berfungsi sebagai rawatan terapi pada wajah
– Berkesan mengatasi masalah radang pada kulit muka akibat tersalah pakai skincare
– Memberikan natural vitamin C pada kulit kusam & tak bermaya 
– Kulit muka bakal menjadi lebih anjal, tegang & lembap, bebas dari garis2 halus serta kedutan (agen anti penuaan yg efektif tanpa perlu suntikan)
 
CARA GUNA
Titiskan sedikit pada tapak tangan kemudian sapukan pada seluruh wajah & leher. Biarkan selama beberapa saat sampai meresap sepenuhnya. Boleh digunakan bila2 masa sebagai rawatan vitamin pada wajah  

 

 
Nour Ain Skincare

 

Soalan Yang Selalu Ditanya Mengenai Nour Ain Skincare


1) Adakah kulit muka akan menggelupas selepas menggunakan Nour Ain skincare?
NOUR AIN skincare memberikan kepuasan pada pengguna utk hasil cerah berseri TANPA proses PENGELUPASAN yg menyakitkan. Utk kesan yg lebih efektif, ambil sedikit masa utk cuci muka secara teliti dengan kaedah mmbuat putaran supaya sel kulit mati jadi lembut dan tersingkir dpda kulit
2) Berapa lama perlu guna untuk nampak kesan pada wajah?
Ia bergantung pada jenis kulit pengguna. Ada yg memperoleh kesan sepantas 3 hari. Ada yg 2 minggu. Majoriti selalunya seawal 7 hari & paling lewat 1 bulan. Namun effect pencerahan hasil penggunaan NOUR AIN skincare boleh dilihat dalam minggu pertama pemakaian. Hasil turut bergantung kepada cara penggunaan samada konsisten ataupun tidak

3) Saya ada masalah jeragat pada muka. Adakah ia boleh menghilangkan jeragat?
Ya. NOUR AIN skincare mmg dirumus khas utk menghilangkan jerawat, jeragat, & menyerikan kulit kusam, lesu serta tak bermaya. Kesan Hebat serum vitamin c NOUR AIN bakal mengembalikan seri wajah disamping penggunaan set lengkap NOUR AIN. Selalunya jeragat (nipis) lebih cepat hilang berbanding jerawat kerana jeragat melibatkan lapisan kulit yg paling atas. Bagi jeragat yang sgt tebal, ia mengambil sedikit masa namun ia akan pudar dan hilang
4) Wanita hamil boleh kah menggunakan produk ini?
Boleh. NOUR AIN skincare ialah produk yang telah diluluskan KKM & bahan2 serta sukatan yg digunakan disahkan selamat oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA bahkan ia turut mempunyai sijil halal. Sukatan serta bahan2nya tak membahayakan mana2 pengguna TERMASUK wanita hamil kerana ia diperbuat dpd herba terpilih serta semulajadi

KKM NO.
a) UV+FOUNDATION – NOT110903959K
b) NIGHT CREAM      – NOT120506492K
c) BEAUTY SOAP     – NOT120503661K
d) FACIAL TONER     – NOT120905482K
e) VIT C SERUM       – NOT120503660K
5) Nour Ain skincare berasal dari mana dan dimanakah ia dikilangkan?
NOUR AIN skincare adalah barangan made in MALAYSIA. Produk tempatan yang Diasaskan di Malaysia (bukan produk yang dibawa masuk dari luar & direbrand/repack)
6) Adakah kulit saya perlu tunggu beberapa hari sebelum bertukar set penjagaan muka kepada Nour ain skincare?
Bergantung kpd pengguna sama ada mahu tukar terus daripada produk lama kpd NOUR AIN. Tapi selalunya kami sarankan supaya rehatkan kulit anda atleast 1 minggu sebelum mula menggunakan produk NOUR AIN kerana bimbang tindak balas yg tersisa dari produk lama sekiranya produk lama ada bahan kimia.
7) Apa jenis kulit yang sesuai menggunakan produk ini?
Ia sangat sesuai untuk SEMUA jenis kulit sama ada berjeragat, berjerawat, kusam,  gelap atau tak bermaya.
8) Selepas pakai UV Foundation, bolehkah saya memakai make up?
Boleh. UV Foundation boleh dipakai di bawah lapisan foundation/bb cream. Ini kerana tekstur uv foundation itu sendiri yg tidak tebal. Hanya sapuan nipis diperlukan jika anda ingin menambah mekap anda.
 
 
Nour Ain Skincare
 
9) Adakah produk NOUR AIN halal?
Produk NOUR AIN adalah halal 100% kerana bahan2 dalam NOUR AIN adalah 100% Minyak Kelapa Dara, Minyak Zaitun dan tumbuhan yang asli. Tak ada campuran bahan lemak haiwan @ unsur placenta haiwan @ manusia dan yang seumpama dengannya.
10) Bolehkah nour ain skincare menghilangkan kesan jerawat
Ya. NOUR AIN boleh hilangkan jerawat & parut jerawat. Tetapi, bagi yg ada masalah jerawat yg teruk, perlu memakai nour ain secara konsisten utk kesan yang maksimum. Lain2 faktor seperti stress @ period juga boleh menyebabkan jerawat. NOUR AIN adalah produk untuk kecantikan luaran. Pengguna dinasihatkan menjalani hidup dengan diet sihat utk mengekalkan kecantikan diri
11) Adakah boleh memaikai Bedak selepas Menggunakan Produk NOUR AIN?
Boleh
12) Adakah boleh memakai scrub sebelum/selepas menggunakan produk NOUR AIN?
Boleh.
13) Adakah kulit muka boleh kena matahari selepas menggunakan produk NOUR AIN?
Boleh.
14) Adakah produk NOUR AIN mengandungi bahan kimia/ terlarang?
Tidak. NOUR AIN skincare dirumus menggunakan herba2 terpilih dan sama sekali tak dicampurkan MERCURY @ HYDROQUINOIN.
15) Adakah perlu penggunaan secara berterusan?
Terpulang kepada pengguna. Tetapi disaran untuk terus menggunakan produk NOUR AIN untuk kesan terbaik kerana kemungkinan sel mati akan kembali menempel pada kulit yang akan menyebabkan kulit menjadi kusam.
16) Sekiranya berhenti menggunakan produk NOUR AIN adakah akan ada kesan sampingan?
Tiada kesan sampingan negatif. Tetapi kulit secara beransur-ansur akan kembali kusam kerana secara semulajadinya sel kulit mati akan menempel di kulit jika tidak dibersihkan.
Nour Ain Skincare
CARA PENGGUNAAN PADA WAKTU SIANG

1) Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap (untuk penjimatan boleh potong sabun kpd 2 @ 4 bahagian dan simpan ditempat kering)
 
2) Spray Nour Ain Facial Toner pd kapas & sapukan pada wajah & leher
 
3) Titiskan Nour Ain Serum Vitamin C pada tapak tangan & ratakan pada wajah dan leher
 
4) Gunakan Nour Ain UV Foundation pada kulit wajah & leher bagi melindungi wajah dari sinaran matahari. Boleh guna makeup @ bedak seperti biasa
CARA PENGGUNAAN PADA WAKTU MALAM

1) Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap (untuk penjimatan boleh potong sabun kpd 2 @ 4 bahagian dan simpan ditempat kering)
 
2) Spray Nour Ain Facial Toner pd kapas & sapukan pada wajah & leher

3) Titiskan Nour Ain Serum Vitamin C pada tapak tangan & ratakan pada wajah dan leher
 
4) Pakai Nour Ain Night Cream untuk penjagaan kulit. Disyorkan untuk diguna secara konsisten untuk mendapat kesan yang baik.
 
 
 

TESTIMONI NOUR AIN SKINCARE

Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare

Testimoni Nour Ain Skincare

Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare
Testimoni Nour Ain Skincare


HARGA NOUR AIN SKINCARE

 
SET (Termasuk Pos)
 
Nour Ain set 3 in 1 (Sabun, Day cream, Night cream) 
RM60 SM, RM65 SS
 
Nour Ain set 5 in 1 (Sabun, Day cream, Night cream, Serum Vit C, Toner)
RM96 SM, RM100 SS
 
LOOSE ITEM (Tidak Termasuk Pos)
 
Nour Ain Beauty Soap : RM16
Nour Ain toner : RM30
Nour Ain serum vit c (10ml) : RM24
Nour Ain serum vit c (30ml) : RM65 
Nour Ain Night Cream (10g) : RM40 
Nour Ain Multi V Cream : RM50
Nour Ain Uv Foundation (10g) : RM30
Nour Ain Skin & Body Oil Mist : RM60

Caj pos RM6 sm, RM9 ss
 
 
CARA ORDER?
ATAU

 

KLIK SINI

 

60

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr