VGRIP Serum

 

Suami sering mengeluh sebab Miss V tak mencengkam?
Nak Berikan Malam Jumaat yang ‘Special’ Buat Suami Anda?

VGRIP Serum Pengetat Miss V

VGRIP Serum Pengetat Miss V

Dengan menggunakan VGRIP SERUM PENGETAT MISS V, dalam hanya 5 minit faraj akan mula berasa sendat, ketat, merapat, sempit sehingga sukar utk ditembus!
 
VGRIP Serum akan membuatkan Si suami menikmati kegelian tahap maksimum disebabkan situasi miss v yang sempit & seolah-olah sangat ketat mencengkam. Malah si isteri juga akan merasakan bahagian sulit menjadi lebih sensitive & akan memperoleh kepuasan secara total.
Dilema rumahtangga solution vgrip

 

Tahukah Anda?

 
Kajian mendapati 82% wanita di Malaysia bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj sering berair, kurang daya kemutan dan tidak lagi merasa sensitive bila berhubungan. Lebih2 lagi wanita selepas bersalin, rahim kembang atau yg kerap melakukan hubungan suami isteri.
 
Anda WAJIB mencuba Serum VGRIP jika anda ada masalah dibawah…
 
✔ Miss V longgar
 
✔ Miss V berair
 
✔ Mempunyai keputihan melampau
 
✔ Miss V hilang daya sensitiviti
 
✔ Hilang daya kemutan
 
✔ Ingin Ketat macam anak dara semula
 
✔ Suami tak mencapai kepuasan
 
 
 
Kalau hari biasa, sang suami hanya rasa puas biasa2 sahaja bila bersetubuh, selepas anda cuba serum VGRiP, si dia akan rasa 5x ganda lebih nikmat & puas dari biasa!
Betul ke ni? macam TAK PERCAYA je boleh KETAT dalam 5 minit?
Kena Cuba, Baru Tau Penangannya!
vgrip serum

9 Sebab Kenapa Anda perlu memilih VGRIP Serum

Miss V yang sudah longgar mampu diketatkan dalam masa 5 minit sahaja selepas penggunaan VGRIP
 
Meningkatkan keinginan & rasa sensitive serta menjadikan tahap klimaks anda di level maksimum.
 
Seakan malam pertama, VGRIP Menyegarkan dan meransang pasangan anda seperti kali pertama
 
Mengetat & menganjalkan kembali miss v seperti zaman anak dara
 
Berfungsi sebagai perangsang, pelincir wanita secara semulajadi & memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh
 
Hubungan suami isteri akan bertambah menarik dan harmoni
 
Sebagai daily care untuk melambatkan penuaan
 
Bebas bahan kimia, tak ada side effect kerana dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan
 
Suami kini tidak lagi asyik bosan. Dalam 5 minit, anda bakal merasai perubahan pada miss v anda
stok vgrip serum
BAHAN ISTIMEWA DALAM VGRIP SERUM :
Kacip Fatimah – Berfungsi menyeimbangkan, membina & mengharmonikan system rahim wanita bertujuan membantu kehamilan yang sihat. Selain berkesan menyihat & mengetatkan miss v, ia turut mencegah masalah gatal2 & keputihan
 
Manjakani – Membantu menyempitkan miss v, menegang & menganjalkan kulit serta menguatkan rahim agar terletak elok kedudukannya.
 
Ubi Jaga – Merangsang & menambahkan tenaga seksual suami isteri disamping menambahkan sensitiviti, menguatkan tahap kekerasan alat kelamin suami & membolehkan pasangan samada muda atau tua menikmati persetubuhan yang lebih kerap & lama
 
Senamaki – Membantu mempercepatkan aliran pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil penghadaman yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
~sebagai persediaan, boleh dipakai bila-bila masa sahaja & gunakan lagi sekali sebelum bersama suami untuk kesan yang lebih nikmat
 
–> tidak menjadi masalah sekiranya terkena kemaluan suami kerana ia memberi sensasi secara maksimum kepada suami. Tak ada kesan sampingan sekiranya termakan dan bebas kandungan pengawet. Serum VGRIP adalah 100% semulajadi
 
======================================
 
**TIDAK BOLEH DIGUNAKAN OLEH WANITA YANG MASIH DALAM PANTANG/PERIOD/MENGANDUNG: VGRIP akan mengetatkan laluan miss v 300%. Ibu-ibu yang masih dlm pantang kena make sure anda sudah betul2 suci dari sisa-sisa nifas/ haid. Ini untuk mengelakkan setelah mengetat selepas memakai VGRIP, terjadinya sisa2 darah yang terperangkap.
suami suka vgrip
AMARAN! 
VGRIP SERUM INI KHUSUS UNTUK PARA ISTERI SAHAJA !!
Nak sesuatu yang lebih MEMBARA malam ini ?
 
MELEKAT dalam pelukan gembira suami hingga ke pagi?
 
VGRIP Serum rahsia TAWAN suami yang buatkan dia tersenyum selalu!
Keistimewaan SERUM VGRIP PENGETAT MISS V :
✔Mengetatkan faraj sehingga 300% dalam masa 5 minit
 
✔Menjadikan anda “pengantin baru” & kembali dara tanpa ubat-ubatan
 
✔Penyelamat ketika suami memberikan signal “kecemasan”
 
✔Menyembuhkan keputihan & Menghilangkan bau2 yg kurang enak
 
✔Membuatkan miss v lebih sensitive disamping Menguatkan otot-otot vagina.
 
✔Tidak berminyak dan selesa dipakai
 
✔Sejenis gel yg sejuk dan mengemaskan ruang miss v, sapu je nyaman dan ketat
 
✔Suami tidak akan tahu yang anda telah memakai serum ini walaupun si dia rasa ketat semacam
cara guna vgrip serum

CARA MENGGUNAKAN VGRIP – SERUM PENGETAT MISS V

Tuangkan 1-2 titik gel kemudian lumurkan pada hujung jari sebelum disapu kedalam miss v. hanya sapukan lebih kurang satu inci didalam liang faraj. Setelah diratakan ke sekeliling kawasan tersebut, biarkan selama 15 saat. Dalam tempoh 5 minit miss v anda akan mula mengetat dan menjadi amat sempit. Ok, tunggu apa lagi selepas tu?? Selamat mencuba! 😀
 
** Sebagai permulaan, amat digalakkan guna setiap hari sepanjang 1 minggu, setelah itu hanya sapu apabila mahu ‘bersama’ suami

TESTIMONI VGRIP SERUM 

 
testimoni vgrip serum 1

 

testimoni vgrip serum 2

 

testimoni vgrip serum 3
testimoni vgrip serum 4

 

testimoni vgrip serum 5

 

testimoni vgrip serum 6

 

testimoni vgrip serum 7
testimoni vgrip serum 8
testimoni vgrip serum 9
 
HARGA PROMOSI 
RM80 (SM), RM85 (SS)
 
 
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

 

90

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr