Royal Slim Lishuo Magic

Produk yang hangat di Pasaran 
Enot minum turun 20kg!
Anda pernah try bermacam-macam produk 
kuruskan badan tapi masih tak berjaya? 
Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia yang umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah kan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!
 
Untuk Makluman, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan. Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.
 

 

 
KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?

 

Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

 

 
 

 

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL 
PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
1. Menjadi kenyang 8 jam
2. Hari pertama berat dah turun
3. Membuang toksin
4. Melicinkan kulit
5. Membaiki hormon
6. Mengecutkan jerawat
7. Memudarkan jeragat
8. Memutihkan kulit

 

 

 

SOALAN LAZIM ROYAL SLIM LISHUO MAGIC :
1. Ibu menyusu boleh ambil Royal Slim Lishuo Magic tak?
Boleh
 
2. Boleh ke ambil Royal Slim Lishuo Magic kalau ada ambil supplement lain?
Sebaiknya jarakkan pengambilann supplement lain dalam 8 jam.
 
3. Saya ada darah tinggi, boleh ke ambil Royal Slim ni?
Untuk pesakit darah tinggi yang tidak kronik boleh mengambilnya.
 
4. Apa bahan utama Royal Slim Lishuo Magic?
Ekstrak Epal dan beberapa lagi herba lain.
 
5. Royal Slim Lishuo Magic ada KKM tak? HALAL tak?
Royal Slim Lishuo Magic mempunyai KKM iaitu NOT130502116K dan disahkan HALAL oleh JAKIM
 
6. Berapa lama baru nampak kesan?
Seawal 10 hari pengambilan Royal Slim Lishuo Magic
 
7. Royal Slim Lishuo Magic ni betul-betul ke berkesan?
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3x kuasa membakar lemak.
 
8. Ada side effect tak bila ambil Royal Slim ni?
Takde cirit birit, sakit perut, cuma berpeluh sahaja.
 
9. Macam mana nak minum?
Ambil sebelum bersenam / sebelum makan sehari sekali. Nak cepat 2x sehari.
 
10. 1 box Royal Slim Lishuo boleh tahan berapa lama?
1box = 20 sachet. 20 sachet = 20 hari.

 

Perasa epal ada collagen untuk anti aging, Sila kurangkan pengambilan kafien, kerana akan mengurangkan tindak balas anti aging (collagen) dalam badan.
1 bulan ke 2 bulan, kalau ada perubahan, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat.

CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ?

1- Campur dengan air biasa 200ml
2- Shake-shake 
3- Ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )
4- Minum 3 liter air sehari

 
 
 
TESTIMONI ROYAL SLIM
 
 
HARGA 
SEKOTAK RM110 (S/M)
SEKOTAK RM120 (S/S)
 
2 KOTAK RM200 (S/M)
2 KOTAK RM210 (S/S)
 
PERCUMA POSLAJU
CARA ORDER?
 
ATAU

KLIK SINI

110

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr