Molly BB Doll

 
BB Cream Foundation Terhebat Abad Ini!
Jom tengok apa yang BEST pasal Molly!
 
Apa itu MOLLYS BB DOLL FOUNDATION ?

 

Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

 

Sure nanti akan ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra dengan Mollys kan?

 

Sblom btanya… Ni nak kasi info siap2 😉
 
Mollys BB Doll Foundation nih lain ye dari Supra Foundation…
Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja… 
Tapi untuk Mollys BB Doll Foundation pula bfungsi sebagai BB Cream iaitu untuk Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka… Dia xde banyak color coz ianya blend dengan semua jenis kulit… Memang natural sangat….
Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaik..! Tak yah duk pening2 pala nk pilih yg mana..!
MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
Tidak berminyak.

Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.

Tampil cantik hanya dengan 1 minit.

Anti rekahan.

Tidak perlu pakai bedak.

Menutup pori-pori terbuka

Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.

Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.

Menjadikan kulit halus, licin dan gebu

.Tahan sehingga 12 jam.
 
Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
    • Tak perlu lagi pakai Pelembab / pelindung Matahari / Ubat Jerawat / Losyen penutup / Bedak Asas / Krim Pemutih / Anti Penuaan ….
    • Dapat menutup masalah kulit secara Lembut & Semulajadi… Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara Semulajadi agar kulit yg Lesu / Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar…
    • Membantu melembabkan kulit…
    • Dapat menutup jerawat , liang pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
    • Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit….
    • Bertindak sebagai UV yang dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit drpd Sinaran UV , Pencemaran udara atau Radikal Bebas…
    • Sesuai untuk semua peringkat umur & semua jenis kulit….
 
 
 
Khasiat MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
Meremajakan kulit dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupasan collagen serta mencegah & membaiki kulit menggeleber di wajah…
Melindungi kulit dr sinaran UV kerana terdapatnya SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko cancer kulit… Ianya dapat membaiki sel-sel kulit mati / rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit & menghalang kulit dr radikal bebas / sinaran UV
Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan dark circle / Lingkaran gelap bawah mata  , mengurangkan garis halus & kedutan di bahagian mata.
Dapat menaikkan seri wajah dengan sekatakan tona kulit , mengurangkan radang kulit, mengurangkan jeragat & parut jerawat…. Malah ianya akan menjadikan kulit lebih lembut & licin bak BABY 😉
Memerikan kelembapan pada kulit sehingga kulit kembali sihat serta mengawal lebihan minyak di wajah…
Jadi apa uolls tunggu lagi…. Jom dapatkan sekarang… Mollys BB Doll Foundation bakal menggegarkan pasaran… Harga jangan cakap la… Memang sangat – sangat – sangat berbaloi berbanding bedak asas lain yang hanya mampu menutup cela di wajah TETAPI tak dapat merawat wajah.
 
Dengan menggunakan Molly, Semuanya hanya dlm 1 BEKAS sahaja!
Menarik kan ?
 
 
Cara Penggunaan : 
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan!
 
Testimoni Molly BB Doll
 
HARGA
RM50 (SM)
RM55 (SS)
PERCUMA POSLAJU
NAK ORDER MOLLY YG MARVELLOUS NI?
ATAU

KLIK SINI

50

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr