MZ Secret Soap

Jerawat sentiasa tumbuh di wajah anda?
Lepas satu dah baik, tumbuh lagi satu, seperti tiada penamatnya, betul kan?
 
Memperkenalkan Sabun Vitamin ACE!

Dalam seawal 3 hari dari sekarang, MZ SECRET SOAP akan lenyapkan stress anda itu sehingga perkataan ‘jerawat’ pun tidak akan terlintas lagi di fikiran anda, selamanya!
Hari-hari bangun pagi dan lihat cermin tanpa perlu risau lagi akan cela di wajah. Alangkah tenang dan gembiranya hidup!
Lagi gembira, MZ SECRET SOAP juga dijamin 100% mampu menghapuskan masalah-masalah kulit berikut:
JERAGAT/ PIGMENTASI
PARUT
STRETCHMARKS
BLACKHEAD / WHITEHEAD
KULIT WAJAH BERMINYAK
KULIT BERKEDUT
KULIT YANG KUSAM / GELAP TERMASUK DI BAHAGIAN BADAN
TONA KULIT TIDAK SEKATA
KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
KULIT TAMPAK KASAR.


KANDUNGAN SABUN VITAMIN

 
Tea Tree Oil
– Mengandungi antiseptic, antibakteria dan pembasmi kulat. Ia dapat membasmi jerawat. Jerawat akan lebih cepat mengering dan tidak meninggalkan bekas. Hampir segala jenis kulat di tubuh dapat diatasi dengan tea tree oil, salah satunya kulat di jari kaki. Ia juga dapat mencegah terjadinya infeksi yang timbul akibat kulat. Selain menghilangkan kelemumur, ia juga dapat mencegah kekeringan dan menjaga kelembapan alami di kulit kepala.
 
Minyak Zaitun (Olive Oil)
– Minyak zaitun boleh digunakan untuk dalaman (kesihatan) juga luaran (kecantikan). Ia digunakan dalam pembuatan produk kecantikan kerana ciri2nya yang boleh melembutkan kulit.
 
Aloe Vera
– Aloe vera mengandungi 96% kandungan air dan selebihnya adalah minyak pati, asid amino, mineral, vitamin, enzim dan glikoprotein. Daun aloe vera atau lidah buaya akan mengeluarkan jeli jika diramas dan ia boleh digunakan untuk mengurangkan kedutan pada kulit muka dan tangan. Ia juga dijadikan sebagai bahan pelembab dan pelembut untuk kulit dan rambut.
 
 
 
 
Bagaimana MZ SECRET SOAP dapat membantu anda?
Anda hanya perlu mencuci wajah (boleh juga digunakan pada badan) menggunakan MZ SECRET SOAP, seawal 3 hari, jerawat serta masalah kulit yang lain akan mula hilang. 

“Saya pernah pakai macam-macam produk dah, semua tak berkesan. Betul ke kesan MZ SECRET SOAP ni sepantas 3 hari saja?”
Kesan sepantas 3 hari ini adalah respon yang biasa kami terima dari ribuan pengguna kami 

“Paling susah kalau nak cari produk kecantikan yang SESUAI untuk kulit saya. MZ SECRET SOAP ni bagaimana?”
Ini adalah keistimewaan MZ SECRET SOAP, formulanya dirumus khas untuk menjadi sabun kecantikan yang bersifat UNIVERSAL. Ia sesuai untuk yang berkulit kering, mahupun berminyak serta pelbagai lagi keadaan kulit rakyat Malaysia.

“Kalau dah pakai, tiba-tiba tumbuh lagi banyak jerawat. Siapa nak bertanggungjawab?”
 
Jangan risau, ia dijamin selamat digunakan tanpa sebarang kesan negatif dan ini telah disahkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK)!
 
 


PROMOSI HEBAT!

HARGA RM 45 SM, RM50 SS
 
JOM ORDER SEKARANG!
ATAU

 

KLIK SINI

 

45

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr