AuraSlim Shake

Wahh, perut rasa ringan & kuruslah 
dengan Aura Slim Shake! 
 
Apa itu Aura Slim? 
Detox. Burn. Slim. Shape.
 
Jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! Hehe. Jadi dalam Aura Slim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. Jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. Aura Slim ni, rasa buah-buahan, lagi best, dia ada mcm satu bhn yg buat kita tak lapar secara semulajadi! Xperlulah uolls berpeluh-peluh hahh untuk tahan lapar… Just amik Aurashake and dah xlapar. Sangat mudah, senang. Mcm baca alif, ba, ta.
 

 

Rahsia diet sihat bersama Aura Slim Shake! Wow dengan Prebiotic Fiber dan ekstrak buah-buahan, produk superb ini menbantu anda menurunkan berat badan tanpa berlapar, cirit birit, sembelit, pening kepala dan sebagainya.

 

 
1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.
 
2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don’t understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan or otherwise and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. So minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! Apa tu healthy way? “EAT FAT TO BURN FAT”
 
3. Slim
You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away” And now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash.
Baru lah diet uollsss berkesan!
 
4. Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan mengeshapekan tubuh anda. Jap, ape tu mengeshape? Hehe. Dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la diumpamakan yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap, dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.
 

BAGAIMANA SLIMSHAKE MEMBANTU ?
 
Program ini berfungsi dengan mengawal jumlah karbohidrat & kalori secara menyeluruh dalam diet seharian anda. 
Karbohidrat yang kita makan seperti gula, roti, pasta, nasi, kentang, tepung gandum dan sebagainya digunakan oleh badan untuk mengekalkan tahap keseimbangan sumber tenaga utama. 
Prebiotik fiber boleh membantu mengurangkan lemak dalam darah, penyerapan mineral terutamanya magnesia, kalsium dan zat besi. 
Ia juga mengekalkan tahap kolestrol yang rendah, mengurangkan toksin dan sebagainya. Penyelesaian nya dengan AURASLIM SHAKE anda mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingini hari ini. 
Diet yang seimbang mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingin hari ini. Diet yang seimbang membantu mengekal tubuh badan yang diidamkan.
Amalan pemakanan terbaik untuk kesan efektif dan selamat.
 
 

 

PROGRAM AURASLIM SHAKE
 
1. EFEKTIF, SELAMAT DAN SEMULAJADI
2. TANPA PERLU BERLAPAR
3. CERGAS & BERTENAGA
4. TIADA KESAN SAMPINGAN, TIADA CIRIT BIRIT, TIADA SEMBELIT 
5. TEKNOLOGI NANO KESAN YANG CEPAT
6. TINGKATKAN PEMBAKARAN KALORI
 
 
1-7 HARI
-Memudahkan pelawasan bahan kumuhan
-Detoxifikasi pembuangan toksin 
-Meningkatkan kadar metabolisme
 
 
8-15 HARI
-Pembuangan air besar yang konsisten
-Kesegaran & tahap tenaga bertambah
-Proses pembakaran lemak lebih cepat 
 
 
16 HARI DAN KE ATAS
-Sistem penghadaman lebih baik
-Badan sihat & ketahanan lebih baik
-Berat badan menurun berperingkat
-Perut buncit hilang & bentuk badan langsing!

 

 
 
CARA PENGAMBILAN AURASLIM SHAKE 
1. Bancuh 2 scoop Aura Slim Shake bersama 120ml air kosong @ sejuk. Shake well & minum. Sebaiknya minum setengah jam sebelum sarapan. Jika ambik Aura White jugak. Minum Aura White satu jam selepas sarapan. Begitu jugak pada waktu malam.
2. Kurangkan makanan bergulan, berlemak & karbohidrat tinggi.
3. Lakukan senaman ringan jika ada kelapangan. Senaman adalah penting untuk meningkatkan stamina
4. Pengambilan makanan segar seperti sayur-sayuran, buah-buahan & makanan berprotein tinggi membantu anda mendapat diet yang seimbang
5. Banyakkan minum air masak
 
 
TESTIMONI AURASLIM SHAKE!
 

 

 

 
 
HARGA
RM160 (S/M)
RM170 (S/S)
PERCUMA POSLAJU
 
CARA ORDER?

 

ATAU

KLIK SINI

160

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr