Young & Glow Foundation

Introducing to you our new product in town. Young & Glow foundation by Datin Noorkartini (Neelofa’s mother) DAB..DAB..DAB..MUKA TERUS GLOWINGG KANDUNGAN terbaik dlm YOUNG & GLOW Foundation EKSTRAK PUDINA MINYAK ARGAN MINYAK BIJI APRICOT Vitamin C & E Kombinasi sempurna Young & Glow Foundation utk skin membuatkan anda tampil flawlass & cantik!! Semua kandungan yg […]

Cubremi Liquid Foundation

Antara kod medium dan light mana jadi pilihan korang ?? Foundation yg full coverege. Memang akan tutup habis parut cela yg ada kat muka tau. Fungsi bahan utama dlm Cubremi Liquid Foundation : Vitamin C – Mencerahkan kulit – Melembabkan kulit wajah Vitamin E – Memudarkan parut jerawat – Membantu menghilangkan garis halus Argan Oil […]

JM Advance Kopi Jerat Magika

Kopi Jerat Magika Advance Kini dengan formula baru Double Effect untuk kesan penurunan berat badan ketara Dalam kopi JM Advance ni ada 4 bahan complete bagi banyak kelebihan kat kita. Kopi hijau memang berfungsi untuk bakar lemak Chia seed bagus sebab boleh mengenyangkan Spirulina best sebab boleh rawat masalah kulit badan kita. Ada parut jangan […]

Alha Alfa Skin Booster Serum

. Alha Alfa Skin Booster Serum Skin Booster Serum ini dipakai sebelum makeup. Boleh kata macam treatment primer juga. Ia buatkan makeup anda lebih flawless dgn menjadikan kulit lebih bersedia untuk menerima sapuan foundation pada kulit wajah. Ia turut merawat kulit wajah bermasalah dalam masa yg sama Bahan kandungan Alha Alfa Skin Booster Serum Titanium […]

Alha Alfa Foundation Booster

. Alha Alfa Foundation Booster Alha Alfa Foundation Booster dah mendarat uols. Fungsinya utk memudahkn kerja uols blend foundation for natural look & mempercepatkn penyerapan foundation ke dalam kulit, so foundation tu akan nmpak btol2 mcm your second skin!.. Hasilnya nanti your complexion will look glow & healthy, tak nampak fake or tebal. Itulah function […]

Maaez White Coffee

. Maaez White Coffee produk keluaran terbaru Sofieya Beauty Anda suka minum kopi? Nak kulit putih tapi tak boleh nak tinggal caffein? Maaez White Coffee adalah kopi whitening tanpa collagen yg berfungsi mencerahkan kulit & melembapkan kulit. Pendek kata, sambil menikmati kesedapan white coffee, sambil boleh merawat kulit uols. Best ke best? 5 Bahan Utama […]