Latest Posts

klubna laleh ori

Kopi Kurus Viral Klubna & Laleh

September 20, 2018 | No Comments

. Tudia.. skarang orang dok carik kopi kurus viral ni iaitu set Klubna & Laleh. Kepada peminat kopi tegar yg nak kurus tapi tak blh tinggai minuman feveret uolls haaaa mmg disarankan sangat2 amik Klubna Laleh. Slalu klu org nak kurus ni pantangnya coffee & teh ya puan puan sbb apa? caffein akan effect keberkesanan […]

Read more »
mandian peluntur daki agent

Mandian Peluntur Daki

September 12, 2018 | No Comments

. Rimas dengan kesan daki hitam di badan? Pakai produk lain tapi kesannya lambat? Duit habis beratus-ratus tapi tetap tak putih2? Mandian peluntur daki ini akan jadikan duit anda berbaloi setiap sen!! Murah pun murah hokehh berbanding rawatan di spa, tak perlu pun korang nak keluar duit sampai beratus. Jgn salah sangka ni bukan scrub […]

Read more »
karisma skincare murah

Karisma Cosmetic Skincare

August 24, 2018 | No Comments

. “Dulu muka penuh jerawat 1 muka. Mula2 start pakai Karisma Skincare pakai set trial jer dulu. Alhamdullilah berkesan! Sekarang ni tukar pada full set, now jerawat sebijik pun dah takde. Amazing sangat produk ni uols. Kúlit lagi mulus & lembut macam baby tau. Best giler okay” Karisma Cosmetic Skincare memperbaiki kulit wajah & melembap […]

Read more »

Susu MomeGojes

August 16, 2018 | No Comments

. Bila dengar je susu kambing mesti fikir…”euww.. Baunya hamis, tak sedap”. Tapi cuba terai dulu susu kambing MomeGojes. Alhamdulillah ramai yg cakap 100% tiada bau hamis, rasanya pula sedap boleh ketagih, bila minum cepat rasa kenyang. Susu MomeGojes Ada 2 perisa yang lazat iaitu coklat & strawberry. Kenapa Susu Kambing MomeGojes? Mengikut kajian susu kambing […]

Read more »
qeesna serum booster review

Qeesna Serum Booster

August 4, 2018 | No Comments

. Ramai yg cari serum booster anti jeragat & jerawat kan? Sekarang uols hanya perlu sapu Qeesna Serum 2x sehari Tiada lagi.. Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Qeesna Serum Booster menggunakan Geno White technology iaitu teknologi terbaru dalam bidang skincare. Ia sejenis “Smart Peptide” yg membantu mengawal penghasilan melanin aktif di kulit kita. Teknologi Geno […]

Read more »
okaya instant powder ori

Okaya Instant Powder

July 17, 2018 | No Comments

. Setiap keluaran terbaru Okaya mesti viral kan?? Wowww!! adik beradik Okaya semua mengganas ni.. aduduu sekarang instant powder pulak orang pakat cari. Kalau uols nak tau sekarang ada yang terbaru, ter-hot & pelengkap makeup uolls iaitu Okaya Instant Powder. Apa itu Okaya Instant Powder? Okaya Instant Powder adalah bedak compact yang menggabungkan fungsi 2 […]

Read more »