Latest Posts

mandian peluntur daki agent

Mandian Peluntur Daki

September 12, 2018 | No Comments

. Rimas dengan kesan daki hitam di badan? Pakai produk lain tapi kesannya lambat? Duit habis beratus-ratus tapi tetap tak putih2? Mandian peluntur daki ini akan jadikan duit anda berbaloi setiap sen!! Murah pun murah hokehh berbanding rawatan di spa, tak perlu pun korang nak keluar duit sampai beratus. Jgn salah sangka ni bukan scrub […]

Read more »
karisma skincare murah

Karisma Cosmetic Skincare

August 24, 2018 | No Comments

. “Dulu muka penuh jerawat 1 muka. Mula2 start pakai Karisma Skincare pakai set trial jer dulu. Alhamdullilah berkesan! Sekarang ni tukar pada full set, now jerawat sebijik pun dah takde. Amazing sangat produk ni uols. Kúlit lagi mulus & lembut macam baby tau. Best giler okay” Karisma Cosmetic Skincare memperbaiki kulit wajah & melembap […]

Read more »

Susu MomeGojes

August 16, 2018 | No Comments

. Bila dengar je susu kambing mesti fikir…”euww.. Baunya hamis, tak sedap”. Tapi cuba terai dulu susu kambing MomeGojes. Alhamdulillah ramai yg cakap 100% tiada bau hamis, rasanya pula sedap boleh ketagih, bila minum cepat rasa kenyang. Susu MomeGojes Ada 2 perisa yang lazat iaitu coklat & strawberry. Kenapa Susu Kambing MomeGojes? Mengikut kajian susu kambing […]

Read more »
qeesna serum booster review

Qeesna Serum Booster

August 4, 2018 | No Comments

. Ramai yg cari serum booster anti jeragat & jerawat kan? Sekarang uols hanya perlu sapu Qeesna Serum 2x sehari Tiada lagi.. Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Qeesna Serum Booster menggunakan Geno White technology iaitu teknologi terbaru dalam bidang skincare. Ia sejenis “Smart Peptide” yg membantu mengawal penghasilan melanin aktif di kulit kita. Teknologi Geno […]

Read more »
okaya instant powder ori

Okaya Instant Powder

July 17, 2018 | No Comments

. Setiap keluaran terbaru Okaya mesti viral kan?? Wowww!! adik beradik Okaya semua mengganas ni.. aduduu sekarang instant powder pulak orang pakat cari. Kalau uols nak tau sekarang ada yang terbaru, ter-hot & pelengkap makeup uolls iaitu Okaya Instant Powder. Apa itu Okaya Instant Powder? Okaya Instant Powder adalah bedak compact yang menggabungkan fungsi 2 […]

Read more »
puretox es mist original

Puretox Es Mist

July 5, 2018 | No Comments

. Apa itu Puretox Es Mist? Puretox Es Mist adalah spray mist yang berfungsi untuk menyahtoksin segala bahan kimia berbahaya yang meresap di kulit muka kita @ dgn kata lain detox kulit. Detox sangat bagus utk kulit kerana ia menyingkirkan segala racun, merkuri & kotoran yg datang dari produk skincare sebelom ini @ dari makeup […]

Read more »