Latest Posts

herv deep & glow exfoliator

HERV Natural Skincare

October 18, 2018 | No Comments

. Siapa Peminat Korean Beauty? Suka Sangat Kan Cara Org Korea Jaga Kulit Muka? Memperkenalkan HERV Natural skincare, langkah permulaan kearah flawless glass skinz umpama wanita korea! 3 produk hot dari HERV Natural iaitu Brightening Oil Cleanser, Deep & Glow Exfoliator and Luxe Essence Advance. Nak glass skinz bersinar-sinar mcm retis korea? Uols gabung pakai […]

Read more »
deina slimax fruit juice murah

Deina Slimax Fruit Juice

September 24, 2018 | No Comments

. Deina Slimax Fruit Juice supplement kurus yg dirumus dari 12 jenis buah buahan & herba terpilih. Ia mengandungi ekstrak Cranberry & Garcinia Cambogia yg memberikan kesan seawal 7 hari. Jus Deina bukan hanya boleh kuruskan badan, ia juga menyelesaikan masalah kitaran haid para wanita yg tak teratur & masalah tak datang period sehingga berbulan- bulan.Berpuluh […]

Read more »
klubna laleh ori

Kopi Kurus Viral Klubna & Laleh

September 20, 2018 | No Comments

. Tudia.. skarang orang dok carik kopi kurus viral ni iaitu set Klubna & Laleh. Kepada peminat kopi tegar yg nak kurus tapi tak blh tinggai minuman feveret uolls haaaa mmg disarankan sangat2 amik Klubna Laleh. Slalu klu org nak kurus ni pantangnya coffee & teh ya puan puan sbb apa? caffein akan effect keberkesanan […]

Read more »
mandian peluntur daki agent

Mandian Peluntur Daki

September 12, 2018 | No Comments

. Rimas dengan kesan daki hitam di badan? Pakai produk lain tapi kesannya lambat? Duit habis beratus-ratus tapi tetap tak putih2? Mandian peluntur daki ini akan jadikan duit anda berbaloi setiap sen!! Murah pun murah hokehh berbanding rawatan di spa, tak perlu pun korang nak keluar duit sampai beratus. Jgn salah sangka ni bukan scrub […]

Read more »

Susu MomeGojes

August 16, 2018 | No Comments

. Bila dengar je susu kambing mesti fikir…”euww.. Baunya hamis, tak sedap”. Tapi cuba terai dulu susu kambing MomeGojes. Alhamdulillah ramai yg cakap 100% tiada bau hamis, rasanya pula sedap boleh ketagih, bila minum cepat rasa kenyang. Susu MomeGojes Ada 2 perisa yang lazat iaitu coklat & strawberry. Kenapa Susu Kambing MomeGojes? Mengikut kajian susu kambing […]

Read more »
qeesna serum booster review

Qeesna Serum Booster

August 4, 2018 | No Comments

. Ramai yg cari serum booster anti jeragat & jerawat kan? Sekarang uols hanya perlu sapu Qeesna Serum 2x sehari Tiada lagi.. Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Qeesna Serum Booster menggunakan Geno White technology iaitu teknologi terbaru dalam bidang skincare. Ia sejenis “Smart Peptide” yg membantu mengawal penghasilan melanin aktif di kulit kita. Teknologi Geno […]

Read more »