Latest Posts

alha alfa

Alha Alfa Foundation

April 15, 2018 | No Comments

. Korang Uolls Makeup Lovers ni kenal tak Alha Alfa? Kalau yg masih belum kenal meh kami nak perkenalkan. Alha Alfa ini adalah makeup artis yang popular & meningkat naik diseluruh pelosok tanah air. Tengok je instagram Alha Alfa memang banyak retis2 yg gunakan khidmat makeupnya. Kualiti hasil kerja solekannya sangat cantik & flawless hokehh […]

Read more »
vdolly

VDolly By Fazura

April 4, 2018 | No Comments

. VDolly by Fazura Dari Wanita Untuk Wanita Akhirnya atas permintaan ramai, Vdolly by fazura telah dilancarkan secara rasminya setelah kejayaan Trudolly di pasaran. Vdolly by Fazura adalah jamu moden berbentuk tablet kunyah yg berfungsi untuk meningkatkan kesihatan dalaman wanita, terutama dibahagian intim. VDolly by Fazura adalah produk penjagaan dalaman berasaskan bahan unik Shatavari yang […]

Read more »

Maryam Lotion by Medina Desire

March 24, 2018 | No Comments

. Korang Nak Hilangkan Spare Tayar di Perut? Nak Kecikkan Lengan yg Besar & Lembik? Badan Pulak Nak Maintain Kurus Tanpa Bersenam & Diet? Maryam Lotion by Medina Desire boleh selesaikan masalah anda di atas Apa itu Maryam Lotion? Maryam Lotion by medina desire adalah losyen kurus yang makin popular & hangat diperkatakan di malaysia […]

Read more »
wonder hair oil my home lab original

Wonder Hair Oil My Home Lab

March 7, 2018 | No Comments

. Rambut Selalu Gugur? Rambut Lambat Tumbuh? Sapu dengan Wonder Hair oil utk bantu merawat & mengembalikan kesihatan rambut. Wonder Hair oil dari My Home Lab bagus untuk rambut sebagai pelengkap dandanan rambut, menghilangkan kelemumur dan gatal2 kulit kepala. Ia juga pelbagai guna, mampu melembutkan kulit kasar & menghilangkan rekahan di tumit. Kandungan minyak kelapanya […]

Read more »
scrub district

Scrub District Viral

February 22, 2018 | No Comments

. Scrub District Viral No.1 Whitening Facial Scrub Nak cerahkan kulit? Hilangkan parut? Kena rajin sental kulit tu. Nak sental dgn apa? Scrub District Viral la uolls. Scrub ni bessst sangat & tak sama dengan scrub yg lain tau.¬†Mencuci muka je tak cukup, scrubbing penting untuk membersihkan liang pori supaya kulit uolls licin & flawless. […]

Read more »
dms viral berkesan1

DMS Viral Skincare

February 7, 2018 | No Comments

. Tengah mencari skincare yang sesuai dengan kulit anda? Dah bosan cuba produk skincare lain tapi kesannya lambat? Nak kulit macam retis korea dgn produk muslim & mampu milik? Jom cuba DMS Viral iaitu produk paling hangat masa kini dari DMS360 DMS Viral Skincare dirumus khas dengan formulasi yg berteknologi tinggi dengan 100% dari bahan […]

Read more »