Latest Posts

qeesna serum booster review

Qeesna Serum Booster

August 4, 2018 | No Comments

. Ramai yg cari serum booster anti jeragat & jerawat kan? Sekarang uols hanya perlu sapu Qeesna Serum 2x sehari Tiada lagi.. Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Qeesna Serum Booster menggunakan Geno White technology iaitu teknologi terbaru dalam bidang skincare. Ia sejenis “Smart Peptide” yg membantu mengawal penghasilan melanin aktif di kulit kita. Teknologi Geno […]

Read more »
okaya instant powder ori

Okaya Instant Powder

July 17, 2018 | No Comments

. Setiap keluaran terbaru Okaya mesti viral kan?? Wowww!! adik beradik Okaya semua mengganas ni.. aduduu sekarang instant powder pulak orang pakat cari. Kalau uols nak tau sekarang ada yang terbaru, ter-hot & pelengkap makeup uolls iaitu Okaya Instant Powder. Apa itu Okaya Instant Powder? Okaya Instant Powder adalah bedak compact yang menggabungkan fungsi 2 […]

Read more »
puretox es mist original

Puretox Es Mist

July 5, 2018 | No Comments

. Apa itu Puretox Es Mist? Puretox Es Mist adalah spray mist yang berfungsi untuk menyahtoksin segala bahan kimia berbahaya yang meresap di kulit muka kita @ dgn kata lain detox kulit. Detox sangat bagus utk kulit kerana ia menyingkirkan segala racun, merkuri & kotoran yg datang dari produk skincare sebelom ini @ dari makeup […]

Read more »

Trudolly By Fazura

June 28, 2018 | No Comments

. Trudolly by Fazura : Detox Pro & Beauty Booster set Uols!! Fazura nak dedahkan rahsia ni mcm mana kulit dia nampak flawless walaupun tanpa mekap! Ramai yg tertanya-tanya apa rahsia fazura tak mekap pon boleh nampak fresh, gebu, peloles, kulit halus mulus gitu. Rahsianya Trudolly! Trudolly Detox Pro & Beauty Booster adalah supplement yg […]

Read more »
OKAYA LIQUID FOUNDATION ORIGINAL

Okaya Liquid Foundation

June 4, 2018 | No Comments

. Korang peminat Okaya Cream To Powder Foundation? Nak tau tak sekarang ni Okaya dah lancarkan 1 lagi produk baru iaitu Okaya Liquid Foundation. Kalau ada antara uols yg tak berapa suka Okaya cream to powder foundation sbb ada 1 shade je, sekarang produk baru Okaya iaitu Okaya Liquid Foundation datang dengan 3 shade iaitu […]

Read more »
trulooks ori

Trulooks Tinted Moisturizer

May 18, 2018 | No Comments

. Trulooks Tinted Moisturizer Primer Foundation No.1 Dalam Malaysia Yang Menjadi Pilihan MUA! Apa itu Tinted Moisturizer? Beberapa pengasas kosmetik antarabangsa mengatakan ianya seperti bb cream tetapi bertekstur ringan & lebih nipis berbanding foundation.¬†Kelebihan Tinted Moisturizer ianya bukan sahaja menyekatakan lapisan tona kulit malah ia memberikan penjagaan & perlindungan kepada kulit wajah. Bahan kandungan dalam […]

Read more »