Latest Posts

eye beauty premium

Ainun Eye Beauty Premium

November 15, 2018 | No Comments

. Apa itu Eye Beauty Premium? Eye Beauty Premium adalah produk penjagaan mata digunakan dengan titis pada mata untuk membantu mereka yg menghadapi masalah mata sama ada masalah biasa atau kronik. Bahan kandungan Eye Beauty Premium adalah 100% natural iaitu dari gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano rawatan alkali serta ekstrak dari bahan2 semulajadi. […]

Read more »

Choco Fit Coklat Kurus

October 31, 2018 | No Comments

. Anda nak kurus tapi takde masa nak exercise? Nak kurus tapi nak makan sedap, tak nak berlapar? Nak kurus secara sihat? Boleh, Choco Fit kan ada! Apa itu Choco Fit Coklat Kurus? Choco Fit Coklat Kurus adalah minuman berperisa coklat belgium yg sangat berkesan dalam menyingkirkan lemak berlebihan yg tak diperlukan oleh badan. ChocoFit bantu […]

Read more »
herv deep & glow exfoliator

HERV Natural Skincare

October 18, 2018 | No Comments

. Siapa Peminat Korean Beauty? Suka Sangat Kan Cara Org Korea Jaga Kulit Muka? Memperkenalkan HERV Natural skincare, langkah permulaan kearah flawless glass skinz umpama wanita korea! 3 produk hot dari HERV Natural iaitu Brightening Oil Cleanser, Deep & Glow Exfoliator and Luxe Essence Advance. Nak glass skinz bersinar-sinar mcm retis korea? Uols gabung pakai […]

Read more »
deina slimax fruit juice murah

Deina Slimax Fruit Juice

September 24, 2018 | No Comments

. Deina Slimax Fruit Juice supplement kurus yg dirumus dari 12 jenis buah buahan & herba terpilih. Ia mengandungi ekstrak Cranberry & Garcinia Cambogia yg memberikan kesan seawal 7 hari. Jus Deina bukan hanya boleh kuruskan badan, ia juga menyelesaikan masalah kitaran haid para wanita yg tak teratur & masalah tak datang period sehingga berbulan- bulan.Berpuluh […]

Read more »
klubna laleh ori

Kopi Kurus Viral Klubna & Laleh

September 20, 2018 | No Comments

. Tudia.. skarang orang dok carik kopi kurus viral ni iaitu set Klubna & Laleh. Kepada peminat kopi tegar yg nak kurus tapi tak blh tinggai minuman feveret uolls haaaa mmg disarankan sangat2 amik Klubna Laleh. Slalu klu org nak kurus ni pantangnya coffee & teh ya puan puan sbb apa? caffein akan effect keberkesanan […]

Read more »
mandian peluntur daki agent

Mandian Peluntur Daki

September 12, 2018 | No Comments

. Rimas dengan kesan daki hitam di badan? Pakai produk lain tapi kesannya lambat? Duit habis beratus-ratus tapi tetap tak putih2? Mandian peluntur daki ini akan jadikan duit anda berbaloi setiap sen!! Murah pun murah hokehh berbanding rawatan di spa, tak perlu pun korang nak keluar duit sampai beratus. Jgn salah sangka ni bukan scrub […]

Read more »