Latest Posts

SHAMPOO SANTAN

Shampoo Santan My Home Lab

March 22, 2017 | No Comments

. Pernah tak akak2 time pakai tudung, rasa gatalnya lahai kat kepala tu? Kalo sampai akak rasa nak cukur habis je rambut kat kepala tu, baik akak bawak mengucap dulu. hehe Akak takyah gi kedai potong rambut, meh saya tunjukkan Shampoo Santan yg boleh selesaikan masalah akak. Shampoo Santan My Home Lab 100% organik Paraben Free SLS […]

Read more »
LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE SACHET

Luffiya Queen Rosebelle

March 18, 2017 | No Comments

. Apa Itu Luffiya Queen Rosebelle? Luffiya Queen Rosebelle adalah produk kecantikan luar & dalam yg menggunakan formulasi Rose placenta yg pertama seumpamanya di Malaysia. Rose placenta adalah super antioxidant, Ia bertindak dengan meneutralkan radikal bebas yg selama ni menjadikan kulit kita kusam, gelap & lesu. Fakta best utk uols yg nak combo slim + […]

Read more »
maaez nutrimiq original

Maaez NutrimiQ : Anak Bijak Dengan NutrimiQ

March 13, 2017 | No Comments

. Apa Harapan Anda Sebagai Ibu Bapa? Nakkan anak sentiasa sihat Nakkan anak bijak belajar Nakkan anak kreatif & cergas Jika begitu, MAAEZ NUTRIMIQ Wajib untuk ibu bapa yg Sayangkan anak-anak Maaez NutrimiQ anak Bijak dengan NutrimiQ ! Apa Itu Maaez NutrimiQ? Macam mana ia boleh membantu anak saya? Maaez NutrimiQ adalah supplement minda agar […]

Read more »
bee venom 4in1 murah

Bee Venom Skincare 4 In 1

March 9, 2017 | No Comments

. Bee venom skincare 4 in 1 adalah produk Skincare no 1 malaysia yg berkesan membantu anda yang serius untuk hilangkan jeragat di muka. Bee Venom Skincare 4in1 produk yang menggunakan 100% bahan organik. Sesuai digunakan oleh mereka yg ada masalah tona kulit tak sekata, jeragat, jerawat, bintik hitam, parut, terdedah lama pada matahari & […]

Read more »
maxxslim kkm

MaxxSlim Weight Loss Supplement Kurus

March 5, 2017 | No Comments

. Anda ada 5 Masalah Berat Badan ini? Seluar & baju semakin ketat Diejek rakan sendiri sebab gemuk Rasa berat bila berjalan Lepas bersalin berat turun naik Malu dgn penampilan diri bila keluar . MAXXSLIM boleh bantu anda.. Lebih sihat ! Lebih yakin ! Lebih cantik ! Maxxslim Weight Loss Supplement Kurus yang Dipercayai MAXXSLIM by […]

Read more »
susu maaez original

Susu Maaez : Susu Untuk Kulit Cantik

February 26, 2017 | No Comments

SUSU MAAEZ, Susu Kambing Asli Untuk Kulit Cantik ! Susu Maaez adalah susu kambing asli yg dirumus khas untuk merawat + mencerahkan kulit wajah & seluruh badan. Susu Maaez by Sofieya Beauty Diformulasi menggunakan bahan utamanya iaitu Susu Kambing & Sarang Burung Walit. Rumusan ini sangat serasi antara satu sama lain kerana susu kambing adalah […]

Read more »